TKO JE NOVA LJUBAV JELENE GLIŠIĆ? Bivša Miss Hrvatske uplovila u romansu sa zgodnim poduzetnikom

Nakon rastave od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, bivša Miss Hrvatske ponovno ljubi.

Instagram

Bivša Miss Hrvatske i voditeljica Jelena Glišić se nedavno razvela nakon sedam godina zajedničkog života s lošinjskim poduzetnikom Krešimirom Lešićem. 

Njezinom braku s Lešićem presudila je odvojenost i stanovanje na dvije adrese, javlja RTL Exkluziv.

Story 

Čini se da ponovno ljubi i to ponovno poduzetnika iz Splita. Jedna od najljepših Hrvatica novu je ljubav pronašla u nekoliko godina mlađem splitskom poduzetniku Anti Borovini.

Zaljubljeni par se često krajem prosinca mogao vidjeti u Splitu,kako doznaje RTL Exkluziv. Jelenina nova ljubav radi u obiteljskoj tvrtki.

Story 

Podsjetimo, nakon razvoda od Krešimira Lešića, Jelena je odlučila vratiti djevojačko prezime. 

Promjenu prezimena je istaknula na svojim društvenim mrežama. Uz sve što joj i piše u opisu - da je novinarka na HRT-u, ali i da je Miss Universe Hrvatske iz 2005. godine, sada ponosno stoji i njezino djevojačko prezime.

Story 

Podsjetimo, njihov odvojeni život o kojem nam je pričala u veljači je izgleda presudio. Ovako je Jelena pričala za Story kada je riječ o ljubavi.

'Danas sam 15 godina starija, ali onaj pozitivni i vedri duh i dalje je tu. Kao i tada, nastojim uživati u svakom trenutku, osvijestiti sebe i okolinu, biti zahvalna svaki dan na predivnom poslu koji imam, suprugu koji mi je podrška u svakom smislu, prijateljima koji me okružuju i obitelji. Jer kad sve prođe, ostaju ljudi koji te okružuju i to je najveće bogatstvo. Bračni život je odličan, živimo kao i prije braka na dvije, a ponekad i tri adrese tako da se gotovo ništa nije promijenilo osim prezimena na papiru. Temelj odnosa, osim ljubavi, uvijek trebaju biti podrška, povjerenje i poštovanje. Dok je god tako, sve je odlično. A mi to imamo', opisala je tada.