IZLAZAK S NASLJEDNIKOM: Fran Olujić u šetnji sa sinčićem, mama Monika ovaj put nije bila sa svojim dečkima

Zagrebački odvjetnik Fran Olujić prošetao je sa sinom Ivanom centrom grada, no sa svojim dečkima ovoga puta nije bila mama Monika.

Robert Gašpert

Odvjetnik Fran Olujić, suprug bivše voditeljice Monike Kravić, iskoristio je sunčanu subotu za šetnju špicom i to u najslađem društvu.

Odvjetnik je, naime, prošetao Cvjetnim trgom, gurajući sina u kolicima, no pronašao je vremena kako bi pogledao nešto i na mobitelu.

Monika je trećeg sina rodila krajem listopada. 'I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo', ispričao je 44- godišnji Olujić tada za Jutarnji list.

Robert Gašpert 

Monika i Fran su zajedno od jeseni 2019. godine, no od početka intimu drže samo za sebe.

Vjenčali su se početkom svibnja nakon dvogodišnje veze, o čemu je Story.hr ekskluzivno izvijestio, a ubrzo se doznalo da čekaju i sina. Par se vjenčao kod matičara, a svadbeno slavlje održano je u hotelu Hilton Garden Inn.

Mladoženji je kum bio Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača, s kojim ga povezuje dugogodišnje prijateljstvo.

Bojan Zibar 

Iz braka s Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića, Monika ima osmogodišnjeg sina Jakova i 11-godišnjeg Josipa. Mario je trenutno u braku s Tijom Mamić.