OKALJAN UGLED KRALJEVSKE OBITELJI: Spas vide u 'novoj Diani', no hoće li Kate uspjeti ono što žele od nje?

Britanska kraljevska obitelj proživljava teške trenutke, a spas vide u Kate Middleton koja je nedavno proslavila 40. rođendan.

Profimedia

Nakon optužbi protiv princa Andrewa, kraljevska obitelj proživljava teške trenutke.

Također, boje se što će pisati u memoarima koje bi uskoro trebao objaviti princ Harry koji je sa suprugom Meghan Markle otišao živjeti u SAD. Spas u vraćanju svog ugleda u javnosti vide upravo u vojvotkinji Kate Middleton (40), supruzi princa Williama.

'Kao što pokazuje skandal s princem Andrewom, monarhiji su očajnički potrebni umirujući i konvencionalni kraljevski izvođači. Kate je upravo ono što joj treba u ovim nemirnim kraljevskim vremenima - nije pretjerivanje reći da budućnost Windsora leži u njezinim rukama', rekao je Patrick Jephson, bivši šef osoblja ​​princeze Diane, prenosi Daily Mail.

Profimedia 

Cijeli tim savjetnika navodno je usredotočen na oblikovanje toga da Kate vrati ugled obitelji. Povodom nedavne proslave njenog 40. rođendana objavljena su tri portreta, a na fotografijama Paola Roversija Kate nosi kultni zaručnički prsten sa safirima i dijamantima, kao i naušnice koje su pripadale princezi Diani. Vojvotkinja je naušnice nosila više puta posljednjih nekoliko godina.

Također navode, kraljevskoj obitelji je potrebnija nego ikad i zbog toga što su William i ona popularniji od Charlesa koji bi nakon smrti Elizabete trebao postati kralj te njegove supruge Camille.

'Čini se da Charles i Camilla nemaju globalnu privlačnost i čini se da postoji kampanja koja će Williama i Kate učiniti zvijezdama obitelji na svjetskom nivou', rekao je Bethan Holt, autor knjige o vojvotkinji.

Profimedia 

Ostaje za vidjeti kako će Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, biti prihvaćena u javnosti nakon što princ Charles postane kralj, a Kate, baš nekad poput Diane, dobije titulu princeze od Walesa.

Podsjetimo, Kate je u kraljevsku obitelj službeno ušla nakon udaje za Williama, 29. travnja 2011. godine. Imaju troje djece, princa Georgea (8), princezu Charlotte (6) i princa Louisa (3), prenosi pagesix.com. Princ Georgea također bi jednog dana trebao biti kralj.