OSTAVITE DJEVOJČICU NA MIRU: Ne prestaju vrijeđati kćer Jennifer Lopez i pričaju o njenoj transrodnosti

Jennifer Lopez bila je na ručku s blizancima Emme i Maximilianom, a kćer je kasnije odvela i na sladoled.

Profimedia

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez jeprije nekoliko dana u Santa Monici bila na ručku sa svojim 13-godišnjim blizancima, kćeri Emme i sinom Maximilianom. S njima nije viđen glumac Ben Affleck.

Prije ulaska u automobil fotografi su snimili obitelj, a Jennifer je kao i uvijek zablistala u bijeloj haljini i crnoj majici s crnom torbicom dok je na nogama nosila štikle visokih potpetica. 

Ubrzo se presvukla u ležerniju odjeću i s kćeri Emme otišla na sladoled. Ponovno je izgledala kao da je sišla s modne piste, a njeni obožavatelji kritizirali su izgled njene kćeri Emme.

Profimedia 

Djevojčica trenutno prolazi kroz buntovnu fazu pa mnogi misle kako zapravo želi biti dečko. Skratila je i obijala kosu, a umjesto haljina nosi hlače na tregere. Komentare koje pritom ostavljaju djevojčici su naprosto grozni.

'Ono kad ti je mama jedna Jennifer Lopez, a ti izgledaš ovako', 'Jadna, liči na tatu', Na koga li je ovakva?', samo su neki od neprimjerenih komentara dok drugi apeliraju da pripaze što pričaju jer je u pitanju tinejdžerka koja se nalazi u najosjetljivijem životom razdoblju.

Nasreću, zasad se čini kako Emme to ne dira jer ima podršku slavne mame. Dok su cure šetale, Jennifer je čvrsto držala kćer za ruku i time poslala jasnu poruku kritičarima.

U galeriji pogledajte fotografije Jennifer i Emme.

Profimedia Kći Jennifer Lopez trpi maltretiranje javnosti