DORIS PINČIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZALA KAKO ŽENA ŽENI NE MORA BITI VUK: Komplimentima je počastila našu poznatu voditeljicu

Doris Pinčić podržala je Mojmiru Pasotrčić za nagradu 'Zlatni studio'.

Josip Čekada

Glumica koja je postala popularna u seriji 'Larin izbor', 33-godišnja Doris Pinčić, svoje mjesto je pronašla među troje najuspješnijih voditelja nominiranih za nagradu 'Zlatni studio'. Publika ju je zavoljela u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj', a svoj voditeljski put odlučila je graditi u HTV-ovoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Ove godine s njom se u kategoriji za najboljeg TV voditelja natječu Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju osvrnula se na konukrenciju. 

'Da čestitamo Šprajcu odmah ili nakon dodjele? Šalim se, ma lijepo je družiti se s kolegama i hvala žiriju koji primjećuje naš trud. Ova nominacija, kao i ona prošlogodišnja, nominacija je moje primarne redakcije, emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. To je tim koji me prihvatio sjajno i zahvalna sam na tome. Imamo svoje izazove kao i svi drugi koji rade, ali generalno i u visokom prosjeku redakcija je to koja funkcionira izvrsno', pojasnila je Doris.

Osvrnula se na to je li se čula s nominiranima te otkrila koga će najviše podržati. 'Nisam, ali poštujem jako i Šprajca, a bome i Mojmira se fantastično, elegantno, inteligentno i nenametljivo izborila za svoj prostor i to jako cijenim. Tako da, sorry, Šprajc (mi se odavno poštujemo i cijenimo pa to neće biti problem), ja ću kao žena podržati Mojmiru ovaj put', rekla je Pinčić.

Story arhiva 

Objasnila je kako njezin mozak radi punom parom i da obožava izaći iz zone komfora. 'Moj mozak jednostavno uvijek radi 500 na sat. Za mene rutina nikako nije. Obožavam izlaziti iz komfor zone. Ponekad u tome i pogriješim, jasno, ali ako se to uzme kao lekcija, onda je pogreška posve kriva riječ. Za mene je život, pa tako i posao, igra. Trudim se, dajem uvijek sve od sebe, a ako unatoč tom trudu nešto ne ide, prihvatim to kao Božju volju i mirno idem dalje. Uvijek mirno, ako znam da sam ja osobno dala sve od sebe što sam u tom trenutku mogla dati', objasnila je voditeljica.

Također u razgovoru je otkrila je li konačna odluka pala da je glumi rekla zbogom. 'Manje-više jesam... ako se ne dogodi nešto posebno. Tu i tamo se dogode upiti za predstave, film, prošle godine sam i snimala jedan film, ali za sada je sve dobro ovako kako jest. Zahvalna', zaključila je voditeljica Doris Pinčić.