PROŠLA NIJE, ALI OVO ĆE DEFINITIVNO BITI NJENA GODINA: Danijela napokon otkrila što je 'otvoreno srce'

Koncert za Dan žena, ali i povodom trideset godina karijere Danijele Martinović, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta.

Instagram

Na radost brojnih obožavatelja, Danijela Martinović će 08.03.2022., ponovno nakon tri godine, jedinstvenim koncertom pod nazivom 'Otvoreno srce', iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert za Dan žena, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta.

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i zagrebačke publike koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

Upravo takav biti će i Danijelin koncert 'Otvoreno srce' za Dan žena u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, utorak 08.03.2022.!

Ulaznice možete nabaviti već sada OVDJE.

Pored toga, Danijela vam sprema još nekoliko iznenađenja u svojoj iznimnoj godini, koja ćemo vam otkriti ipak malo kasnije!