NEVENA RENDELI OTPUTOVALA U MEKSIKO: Kušala je svu tradicionalnu hranu, ali jedna stvar joj je vjerojatno spasila život

Nevena Rendeli Vejzović kaže da joj je najdraži dio putovanja isprobavanje hrane koju još nije jela.

Dražen Kokorić

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom Markom Vejzovićem se nalazi u Meksiku.

Na svom Instagramu je napisala kako joj je najdraži dio putovanja isprobavanje hrane koju još nije jela ili koju ima priliku prvi put kušati u izvornom obliku i da je spremljena na tradicionalan način.

'U Mexico citiju sve sam kušala: tortilje, tacose, enchilade, noples (kaktus), quessadille, chilli, tamales, slatkiše s chillijem i na kraju i pržene skakavce. Nisu uopće loši', napisala je Nevena te svima onima kojima žele pokušati isto dala jedan savjet.

'Ako ste foodie kao ja i volite kušati nove stvari na putu, obavezno pripremite probavu s probioticima. Savjet zlata vrijedan koji sam poslušala prije puta i sa sobom ponijela probiotik u prahu koji mi je vjerojatno spasio život', zaključila je uz pitanje: 'Jeste ogladnili?'.

Voditeljica Barbara Kolar u komentarima joj je napisala da je samo zamišljajući sve ti divote dobila tri kilograma. Kasnije je podijelila i fotografiju na kojoj ispred poznate majanske piramide Chichen Itze razmjenjuje nježnosti sa suprugom.

Nevena na društvenim mrežama često dijeli obiteljske trenutke. Nedavno je bila na skijanju u Sloveniji te objavila fotografiju sa svoje tri kćeri.