ŠTO ĆE DEČKO REĆI NA OVE KOMPLIMENTE? Najljepša domaća plesačica pokazala isklesane trbušnjake

Valentina Walme na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u topiću.

Robert Gašpert

Plesačicu Valentinu Walme šira je javnost upoznala u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Mnogi je proglašavaju najljepšom plesačicom, a gdje god se pojavi, mami poglede.

Na društvenim mrežama nije se javljala od kraja prošle godine, a sada je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u topiću dok joj se naziru isklesani trbušnjaci. 'Prvi post ove godine. Toliko ima posla da mi se čini da živim u dvorani. Stay tuned…', napisala je Valentina, a obožavatelji joj odgovaraju da izgleda prekrasno.

'Samo znam da fino plešeš, oduvijek sam znala da si rođena samo tako i skidam ti kapu do poda, samo tako nastavi kraljice moja...', jedan je od komentara dok joj je frontman grupe Vigor Mario Roth napisao: 'Ljepotica draga'.

Inače, Valentina je u lipnju prošle godine na Jana Story Hall of Fame stigli s glumcem Markom Petrićem. Dugo su vremena bili meta šuškanja zbog čestih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, a onda su u lipnju zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

'Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, ne bismo došli zajedno da nije tako. Ali kao što smo već rekli, o svom osobnom životu izbjegavamo govoriti pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu', rekli su tada.

Kao što je Valentina dugo vremena pokušavala sakriti emotivni status, ni Marko nije bio previše rječit kada je ta tema u pitanju. Pažnju javnosti privukao je ulogom u serijama ‘Čista ljubav’ i ‘Drugo ime ljubavi’, a u intervjuima je izbjegavao odgovarati na pitanje je li zaljubljen, govoreći da privatni život želi zadržati za sebe.

Instagram 

Sumnje da se između njih nešto ‘kuha’ potaknula su sve češća javna druženja. Valentina i Marko tako su tada viđeni u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnjama gradom te na društvenim događanjima. Iako su na ta događanja dolazili odvojeno, uvijek bi se u nekom trenutku našli zajedno. Oni koji su ih vidjeli, tvrdili su da između njih postoji iskra, da su uvijek bili vrlo opušteni, nasmijani i raspoloženi te da je njihov odnos sve samo ne prijateljski.

Što se na kraju ispostavilo i točnim. Sada ih nazivaju jednim od najljepših domaćih parova, a kako i ne bi kada nigdje ne mogu proći nezapaženo.

U galeriji pogledajte fotografije para.

Instagram, Filip Hofer Valentina Walme i Marko Petrić su jedan od najzgodnijih domaćih parova