POČASNO PRIZNANJE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: U društvu roditelja na svečanoj ceremoniji, supruge Jelene ni na vidiku

Jedan od najboljih tenisača svijeta, Novak Đoković, službeno je postao počasni građanin Budve.

Profimedia

Skupština općine Budva je tijekom 2018. godine donijela odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina Budve.

Profimedia 

Osim izuzetnih sportskih rezultata, Novak je dokazani humanitarac, priznat u cijelom svijetu kao osoba koja širi ljubav među ljudima i potiče solidarnost

Nakon sastanka u sali SO Budva, održana je ceremonija svečanog uručenja najvećeg priznanja općine Budva, a povelju mu je uručio predsjednik Općine Budva Marko Carević.

S Novakom su ceremoniji prisustvovali i njegovi roditelji, Srđan i Dijana.

Profimedia 

Otkako je jedan od najboljih tenisača svijeta bio glavna tema medija zbog deportacije iz Australije, i njegova obitelji obitelj postala je meta brojnih napisa.

Podsjetimo, Dijana i Srđan upoznali su se na skijanju i u braku su već 34 godine, a osim Novaka imaju još dva sina.

Inače, Novakova majka Dijana je porijeklom iz okolice Vinkovaca, ostala je trudna s Novakom i udala se prije nego što je završila fakultet.

Profimedia 

Srđan je jednom prilikom priznao da Dijani nije bilo lako s njim.

‘To što je ona sve istrpjela sve ove godine, ma to je nevjerojatno! Pa i mene, težak sam. Ali i sve te okolnosti u kojima smo živjeli, u kojima su djeca odrastala. Mi smo 17 godina smo boravili u tuđim stanovima. Radila je, dojila je i čuvala Novakovu mlađu braću, i još nam slala novac da bismo igrali na turnirima. Nije bilo lako ni najmanje, rijetko koja žena bi to izdržala’, ispričao je.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Đoković kao i fotografije s uručenja priznanja počasnog građanina Budve.

Profimedia Jelena Đoković nije u dobrim odnosima s roditeljima supruga Novaka Đokovića