SUPRUGE I PRSTENA I DALJE NEMA: Šime Vrsaljko objavio fotografiju sa sinom, a svi se pitaju gdje je Matea

Šime Vrsaljko sa suprugom je Mateom 2018. godine dobio sina Brunu, a već se od prošle godine šuška o njihovom razvodu.

Instagram

Lijepa Naša može se pohvaliti itekako atraktivnim sportašima, ali ipak se najviše uvijek piše i govori o postavi hrvatske nogometne reprezentacije.

Za vrijeme Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, naši su Vatreni bila glavna tema domaćih medija, ali nekoliko je imena posebno veselilo pripadnice ljepšeg spola. Među njima je i ono Zadranina Šime Vrsaljka, koji je upravo te 2018. godine otvorio i svoj Instagram profil.

Instagram 

Iako rijetko na njemu objavljuje obiteljske fotografije, sada je svoje obožavatelje oduševio slatkim prizorom sa svojim trogodišnjim sinom Brunom. Inače, dobio ga je s misterioznom Mateom o kojoj domaća javnost vrlo malo zna.

Na Instagramu je imala zatvoren profil, sa svojim se dragim rijetko pojavljivala u javnosti, a od početaka je bila nedostupna za medije. Zajedno su navodno bili još od srednjoškolskih dana u Zadru, a vjenčali su se 24. lipnja 2017. godine.

Matija Habljak/PIXSELL 

Ipak, u lipnju 2021. godine, počelo se šuškati kako par više nije zajedno. Naime, Matea je 'isparila' s društvenih mreža, Vrsaljko je sa svog profila obrisao sve zajedničke fotografije, a s ruke skinuo prsten.

S obzirom na to da su i ranije svoj odnos držali u tajnosti, ni sada nisu komentirali napise o potencijalnom razvodu.

Više Šiminih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Šime Vrsaljko domaći je nogometaš