TRAGIČNI KRAJ LJEPOTICE U 31. GODINI: Nitko ne zna što ju je potaknulo na taj korak, ali se prije javno oprostila

Miss Amerike 2019., Cheslie Kyrst preminula je u dobi od 30 godina, a njezina obitelj se oglasila u priopćenju.

Profimedia

Miss Amerike 2019., Cheslie Kryst preminula je u dobi od 30 godina, izvijestio je People.

Vlasti su potvrdile da je Cheslie okončala svoj život u nedjelju u New Yorku gdje je živjela u stanu na devetom katu. Prije smrti je viđena na terasi na 29. katu.

'U velikoj tuzi dijelimo smrt naše voljene Cheslie. Njezino divno svjetlo je inspiriralo druge diljem svijeta s ljepotom i snagom. Marila je za druge, voljela ih, smijala se i sjala', oglasila se njena obitelj u priopćenju.

'Cheslie je bila utjelovljenje ljubavi i služila drugima, bilo kroz svoj rad kao odvjetnica koja se bori za socijalnu pravdu, kao Miss SAD-a i kao voditeljica. Ali što je najvažnije, kao kći, sestra, prijateljica, mentorica i kolegica – znamo da će njezin utjecaj živjeti', dodali su.

Zamolili su za privatnost dok tuguju za njom.

Profimedia 

Nedugo prije nego što je okončala svoj život, Kryst je imala objavu na Instagramu. 'Neka vam ovaj dan donese odmor i mir', napisala je uz svoju fotografiju.

Od nje se opraštaju brojni obožavatelji i mnoge kolegice među kojima je i poznata manekenka i influencerica Olivia Culpo. 'Bila si uvijek tako draga i puna svjetla. Vrhunski uzor s toliko toga za ponuditi svijetu. Počivaj u miru, slatka Cheslie', napisala je Olivia.

Suicidalne osobe pomoć i savjet mogu potražiti u Centru za krizna stanja i prevenciju suicida na broju 01/2376470 koji je otvorne 24 sata na dan, te na Plavom telefonu: 01/ 4833888 ili u Psihološkom centru TESA: 01/4828888.