SUPRUGU MU PROZIVALI ZBOG KILAŽE: Slavni glumac se razbjesnio i javno odbrusio svima koji to rade

Glumac Jason Ritter razljutio se na komentare o izgledu njegove supruge.

Profimedia

Glumac Jason Ritter razljutio se na komentare koje dobiva njegova supruga, također glumica, Melanie Lynskey. Naime, Melanie glumi u trenutno vrlo popularnoj seriji Yellowjackets pa se našla u centru pozornosti, a čini se da su neki gledatelji zanemarili glumu i fokus stavili na njen fizički izgled, te su glumici predbacili da ima višak kilograma.

Melanie je jedan takav komentar (koji je autor u međuvremenu obrisao) podijelila na svom Twitteru, te je hejterima javno odgovorila.

'Priča mog života od premijere Yellowjacketsa. Najgori su oni koji pišu da brinu za moje zdravlje. Ne vidiš me na biciklu. Ne vidiš me kad trčim po parku sa svojim djetetom. Mršavo nije uvijek isto što i zdravo', poručila je Melanie.

Profimedia 

 Njen suprug Jason Ritter je bio oštriji. Podijelio je njenu objavu i dodao:

'Ako itko ima daljnjih komentara, za koje nitko nije pitao, na bilo čije tijelo, neka si ih slobodno trajnom tintom upišu na čelo i bace se direktno u sunce', poručio je on.

Glumica je ranije otkrila da su joj čak i neki članovi produkcije na početku snimanja serije predbacili njenu kilažu.

'Pitali su me: 'Što planiraš napraviti s tim? Sigurni smo da će ti producenti nabaviti trenera, rado će ti pomoći s tim'', ispričala je u intervjuu za Rolling Stone.

Dodala je da joj je bilo jako bitno da niti njen lik ne doživljava u seriji komentare na račun svog tijela.

Profimedia 

 'Bilo mi je jako važno da ni sama sebi ne govori da bi željela izgledati bolje. Htjela sam da taj lik bude zadovoljan sobom i da ne razmišlja o tome jer želim da žene koje gledaju seriju mogu zaključiti: 'Pa ona izgleda poput mene i nitko joj ne govori da je debela'. To je jako važno', rekla je glumica.

U intervjuu za People iz 2016. rekla je da je se 'duže vrijeme loše osjećala' zbog toga kako izgleda i da je 'pokušavala postati nešto što za nju nije bilo fizički moguće'.

'Gubila sam razum. Imala sam problema u prehrani i neko vrijeme mislila da to neću preživjeti. Nije da sam bila na rubu smrti, no bila sam jako nesretna i kosa mi je počela ispadati', ispričala je.

Ipak, uspjela je to prebroditi i pomiriti se sa sobom.

'Shvatila sam da moram izgledati onako kako izgledam i vjerovati da će ljudi i nekog tko ovako izgleda željeti gledati u filmu ili seriji. Postala sam zaista zadovoljna sobom, tako nešto ne možete glumiti', zaključila je.

Melanie Lynskey i Jason Ritter vjenčali su se 2020., a godinu dana ranije dobili su svoje prvo dijete.