'IDEJA JE NASTALA KADA SAM POSTALA MAMA': Maja Šuput predstavila novi projekt i pokazala najstarije Bloomove fotografije

Maja Šuput davno je zaplivala poduzetničkim vodama kada je predstavila svoj brend Majushka, a sada je u svoju ponudu ubacila i nove proizvode koji će se najviše dopasti majkama.

Instagram

Otkako je na svijet donijela sina Blooma, Maja Šuput njegovim fotografijama gotovo pa svakodnevno uveseljava domaću javnost.

Na svom Instagramu obožava dijeliti njegove fotografije, a čini se da su upravo one postale i najomiljeniji dio njezinog profila.

Instagram 

Sa svojim sinom, kojeg je u ožujku prošle godine dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim, često usklađuje i modne kombinacije pa je tako nedavno oduševila njihovom 'frajerskom' kombinacijom. Naime, oboje su nosili crne, kožne jakne i traperice te crne čizme, a obožavatelji su bili oduševljeni viđenim.

Mali pljunuti ti. Preslatko!', 'Ajoooj, pa genijalni ste', 'Preslatki ste mi', 'Jako ste zgodni', 'Kako je frajerski odjeven', 'Majo, njegova ljepota i slatkoća je nadmašila tvoju', neki su od komentara.

A sada je Maja predstavila nove proizvode svog brenda Majushka - dječju kolekciju odjeće. Riječ je o setovima hlačica, vestica, kapa i šlapica te lutki od istog materijala - kašmira.

'Ideja je nastala kada sam i sama postala mama. Ovo je Bloom kada se rodio. Baš takvog medu i dekicu od kašmira je imao pored sebe', napisala je Maja uz Bloomovu fotografiju iz rodilišta, a u sljedećim je objavama otkrila da je upravo takav kompletić odabrala i za njegov prvi odlazak doktoru.

Instagram 

Instagram 

 Više fotografija obitelji Tatarinov, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Maja Šuput i Nenad Tatarinov sa sinčićem Bloomom