SIN BIVŠEG VATRENOG KRENUO JE STOPAMA SLAVNOG OCA: Mladi nogometaš objavio fotku s tatom, sliče kao jaje jajetu

Nogometaš Antonio Asanović objavio je fotografiju s ocem na Instagramu.

Instagram

Antonio Asanović, sin nogometne legende Aljoše Asanovića, na Instagramu često objavljuje fotografije iz privatnog života. Sad je objavio fotografiju s ocem, koji mu je po svemu sudeći i uzor budući da je i mladi Antonio krenuo njegovim stopama i postao nogometaš.  Fotografija je podsjetnik na ljetne dane, pa tako vidimo kako njih dvojica u majicama kratkih rukava šeću gradom. Označio je svog oca u objavi, a ovo nije prvi put da je objavio fotografiju s njim.

Instagram 


Podsjetimo, Aljoša Asanović (56) ili 'Vatreni lakat', kako su mu dali nadimak, dio je legendarne generacije koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.  Splićanin je nakon uspješne igračke karijere postao trener i trenutno vodi reprezentaciju Zambije. Puno pozornosti izazvao je i njegov privatni život, a domaći mediji su 2017. pisali o njegovom razvodu od supruge Katarine Marasović.


Par se vjenčao 1988. i dobio kći Anamariju, koja je poznata modna dizajnerica, i sina Antonija. Prva šuškanja o razvodu su krenula kada je Katarina na društvenoj mreži vratila svoje djevojačko prezime. Nakon toga su domaći mediji pisali da se Asanović iselio iz njihovog doma na splitskom Marjanu i da su za krah njihova braka krive nepomirljive razlike.

Aljoša i Katarina nisu se oglašavali o svom privatnom životu i pokazali su koliko imaju poštovanja jedno prema drugome nakon toliko zajedničkih godina. Viđeni su na obiteljskim događanjima, odnosno na krštenju njihove unuke Zorke, ali i otvorenju butika njihove kćeri Anamarije. Neki tvrde i da nikad nisu okončali svoj brak službenim razvodom.

Ranije se pisalo o tome koliko je nogometaš posvećen obitelji kao i to da nikada nije bio jedan od onih koji su voljeli izlaske. Umjesto toga je svaki slobodni trenutak hvatao kako bi bio sa suprugom i djecom, pogotovo kada je igrao u inozemstvu. Asanovića se često spominje u kontekstu poznatih muškaraca prema kojima su godine naklonjene, a mnogi smatraju da mu prosjeda brada i kosa  odlično stoje.  To je sigurno dobra vijest i za Antonia koji svom slavnom ocu itekako nalikuje. 

Ostale fotografije Antonia Asanovića pogledajte u galeriji.

Instagram Antonio Asanović krenuo je stopama svog oca Aljoše Asanovića