SRETNA I RASPLESANA: Nakon prekida s misterioznim Beograđaninom Iva Todorić objavila fotke iz izlaska u Srbiji

Iva Todorić objavila je fotografije iz jednog beogradskog restorana.

Instagram

Do prije nekoliko mjeseci Iva Todorić nije skrivala da je sretno zaljubljena, ali je zato brižljivo skrivala identitet svog odabranika. O njemu se nije znalo gotovo ništa, osim da se zove Nikola i da je iz Beograda. U jednom trenutku se počelo šuškati da su se i zaručili, a Iva je to tad odlučno porekla, te se nedugo zatim saznalo da su prekinuli.

‘Informacija je točna. Samo mogu potvrditi da je istina da Nikola i ja više nismo zajedno’, rekla je Iva za Story.hr.

Instagram 

 Nakon prekida, Iva, sudeći po onome što dijeli na društvenim mrežama, nema namjeru sjediti kod kuće i tugovati. Prvo je otputovala na opuštajući odmor s influencericom Hanom Hadžiavdagić i njenim suprugom Tarikom Tabakovićem, a zatim se javila iz Egipta gdje je proslavila 46. rođendan.

Ovih je dana na Instagramu otkrila da se zabavlja u Beogradu, te objavila nekoliko fotografija i snimki iz večernjeg izlaska.

Instagram 

 Tako smo saznali da se Iva s prijateljicama zabavljala uz živu glazbu u jednom beogradskom restoranu, a vidi se da je bila rasplesana i odlično raspoložena.

Instagram 

 Inače, nakon dugo vremena se u javnosti pojavio i njen bivši suprug Hrvoje Balent koji je na otvaranje wellness centra Gorana Vlaovića i to s novom djevojkom.

Još fotografija Ive Todorić pronaći ćete u našoj galeriji. 

Instagram Iva Todorić 46. rođendan je proslavila u Egiptu