'NADAM SE DA ĆEŠ NAPOKON...': Franka nakon dužeg vremena objavila novu fotku sa Ćorlukom pa ga malo podbola

Franka Batelić čestitala je rođendan Vedranu Ćorluki.

Instagram

Franka Batelić na Instagramu je nakon dužeg vremena objavila novu fotografiju sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom.

Radi se o Frankinom selfiju na kojem se vidi i Vedran koji se oslonio na skije, a par se i malo modno uskladio pa oboje na glavama nose crvene kape.

Uz fotku Franka je čestitala rođendan svom dragom, a usput ga malo i bocnula: 'Sretan rođendan. Da u 36. napokon staneš na te skije'.

Instagram 

 Inače, u posljednje vrijeme ni jedno ni drugo ne objavljuju zajedničke fotografije. Zadnji put je fotografiju iz zajedničkog izlaska objavila u listopadu prošle godine netom nakon glasina o bračnim problemima.

Podsjetimo, priče o krizi u braku počele su nakon što je procurila fotografija na kojoj Ćorluka pozira s nepoznatom djevojkom, dok se čini kao da ne nosi vjenčani prsten.

Par se nije oglašavao o tome, no Vedran je ubrzo snimljen u Zagrebu na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke, a tom je prilikom nosio vjenčani prsten.

Franka i Vedran zajedno su od 2012., a prošle godine su se uselili u 15 milijuna kuna vrijednu vilu u Zagrebu.

Više fotografija slavnog para pogledajte u galeriji. 

Story, Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka jedan su od omiljenih domaćih parova, a ovako su se mijenjali kroz godine.