ĐOKOVIĆI U NOĆNOM PROVODU: Nakon što se javnost pitala gdje je, Jelena s Novakom uživala uz poznati hit

Bračni par Đoković veselio se uz pjesmu Halida Bešlića, Romanija.

Instagram

Jedan od najboljih tenisača svijeta Novak Đoković prije odlaska na ATP turnir u Dubai, slobodne dane provodi u Beogradu sa suprugom Jelenom, obitelji i prijateljima.

Instagram 

Bračni par Đoković u društvu prijatelja izašao je u jedan beogradski klub, a na Instagramu su isplivale snimke na kojoj uživaju uz pjesmu Romanija, bosanskohercegovačkog pjevača Halida Bešlića koju je za njih otpjevao poznati beogradski kompozitor Damir Handanović.

Instagram (Damir Handanović) 

Podsjetimo, veliki upitnik postavljen je kada se Jelena nije pojavila na aerodromu da dočeka Novaka, a susjedi u luksuznom dijelu Beograda u kojem tenisač ima stan rekli su da njegovu suprugu nisu vidjeli.

Zbog svega se šuškalo da je Jelena ostala u Marbelli, no fotografije su otkrile je da je Jelena u Beogradu

Instagram 

Naime, Novakove fotografije s obožavateljima nastale su dok je šetao na njegovoj omiljenoj beogradskoj promenadi - Adi Ciganliji, a otkrile su da mu je društvo pravila upravo supruga Jelena. Fotografije je prenio portal Mondo.rs.

Provirila je sa širokim osmijehom na licu, u toploj jakni dok se njen suprug slikao s njezinim obožavateljima, a prema svemu sudeći, čini se kao da je sve u redu među njima, suprotno gradskim pričama.

Nije poznato kada je Jelena stigla u Beograd, niti je li zapravo cijelo vrijeme bila tamo, iako je bilo indicija da je neko vrijeme boravila s djecom na imanju na Fruškoj gori, gdje imaju obiteljsku vikendicu.

Pogledajte više fotografija Novaka i Jelena u galeriji.

Instagram Jelena i Novak Đoković zajedno imaju sina Stefana i kćer Taru.