PRVI PUT POKAZALA SINČIĆE: Najpoznatija plus size manekenka otkrila neobična imena koja je nadjenula blizancima

Ashley Graham, jedna od najpoznatijih plus size manekenki na svijetu, početkom siječnja rodila je blizance.

Profimedia

Ashley je na Instagramu objavila dirljivu fotografiju na kojoj sklupčana sjedi na trosjedu, dok jednu bebu doji, a drugu drži u naručju. Manekenka je otkrila i imena sinova - Roman i Malachi.

'Moji dečki su bili najveći učitelji i podsjetnici da mogu odraditi teške stvari. Ovo nije bilo lako, ali vrijedilo je svega. Još uvijek ne mogu vjerovati da imam troje djece. Jedva čekam podijeliti svoje iskustvo prije i poslije poroda', napisala je Graham.

Ova nježna fotografija majke i sinova u kratkom je vremenu skupila preko milijun lajkova, a brojni obožavatelji su ostavili su dirljive komentare.

Između ostalih, njezin suprug i otac blizanaca Justin Erwin poručio je: 'Nema riječi kojima bih mogao opisati koliko sam ponosan'.

Podsjetimo, Justin i Ashley već imaju dvogodišnjeg sina Isaaca. Manekenka je tijekom trudnoće objavila nekoliko fotografija svog trbuha i naišla na negativne komentare žena.

No, Ashley, koja je izgradila uspješnu karijeru plus size manekenke, navikla se na otrovne komentare i nije im pridavala previše pažnje.

'Budući da se naša tijela stalno mijenjaju, uvijek će biti pitanja o vašem odnosu sa svojim tijelom. Kad sam ostala trudna s Isaacom, udarila sam se po glavi i rekla: 'U redu, morat ćeš dodatno vjerovati u ono što govoriš svima', jer se moje tijelo mijenjalo nevjerojatno brzo. I nisam shvaćala što će mi trudnoća zapravo učiniti, od strija do 25 nakupljenih kilograma. U posljednjoj trudnoći nisam se mjerila jer jednostavno nisam htjela ništa znati i to je zaista bilo korisno jer moje zdravlje ne određuje moja težina', poručila je na društvenim mrežama.

'Znam da se strahovito brinem o sebi i o bebama, ali ipak postoji taj razgovor koji vodim sama sa sobom: 'Tvoje tijelo je hram. Tvoje tijelo je snažno. Tvoje tijelo može sve'', rekla je nedavno Ashley.