S 15 GODINA JE POSTALA ZVIJEZDA KULTNE SERIJE, A ONDA SU ISPLIVALI SKANDALI: Evo kako danas izgleda bivša misica

Tiffani Amber Thiessen danas je u skladnom braku i živi mirnim obiteljskim životom

Profimedia

Glumica Tiffani Amber Thiessen, domaćoj publici najpoznatija kao Valerie Malone iz hit serije 'Beverly Hills 90210', prvu je ulogu stekla sa samo 15 godina i to nakon što je postala Miss Junior America. Nakon toga dobila je ulogu u seriji 'Školsko zvono' ('Saved by the Bell), a zatim je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Osim u legendarnom 'Beverly Hillsu' pojavila se i u nizu drugih serija i filmova poput 'White Collar', 'Alexa i Katie', 'Northpole', 'Pandemic'...

S ranim uspjehom došli su i skandali. Nakon što se prestala emitirati serija 'Školsko zvono' pročulo se da je bila u vezi s kolegom iz serije Mariom Lopezom kojeg je navodno ostavila nakon što ga je uhvatila da je vara sa sporednom glumicom na setu.

Profimedia 

'U garderobi se mazio sa statisticom kad je Tiffani upala unutra i zatekla ih na djelu. Na sebi je imala njegovu kožnu jaknu koju je bijesno strgnula i bacila je na njih, a zatim je istrčala van', ispričao je producent Peter Engel.

On je također tvrdio da je Tiffani prije Maria bila u vezi s kolegom iz iste serije Markom-Paulom Gosselaarom.

Tiffani je devedesetih bila velika zvijezda, a kolika je bila njena popularnost svjedoči i činjenica da se Justin Bieber na dodjeli nagrada MuncMusic Video Awards pojavio noseći majicu s njenim likom.

1992. započela je vezu s još jednim kolegom, Brianom Austinom Greenom, koji je glumio Davida u Beverly Hillsu, a dvije godine kasnije su počeli zajednički život. Ta veza ipak nije potrajala pa su prekinuli već 1995. Četiri godine kasnije proživjela je težak period nakon što je glumac David Strickland, s kojim je tad hodala, počinio samoubojstvo.

Profimedia 

 Od 2001. do 2003. bila je zaručena s glumcem Richardom Ruccolom, a 2005. je konačno pronašla sreću i udala se za Glumca Bradyja Smitha s kojim ima dvoje djece, kći Harper Renn Smith, rođenu 2010. i sina Holta Fishera Smitha, rođenog 2015.

Trenutno je voditeljica u komičnom showu Deliciousness koji prikazuje razne video klipove s interneta na temu hrane.

Profimedia 

Danas joj je 48 godina, a paparazzi su je nedavno snimili u šetnji s kćeri.

Koliko se Tiffani promijenila tijekom godina pogledajte u galeriji.