OPTUŽILI JE DA JE SUZILA STRUK, A ONDA GA SAKRILA POD JAKNOM: Kim nikada ne prekriva svoje tijelo, sada ima razlog?

Prije nekoliko su dana mnogi na fotografiji Kim Kardashian primijetili loše korištenje Photoshopa, a onda je u sljedećem izlasku sakrila što je više mogla.

Profimedia

Kim Kardashian prije nekoliko je dana na Instagramu objavila fotografiju iz teretane na kojoj je svoju utegnutu figuru pokazala u uskoj, plavoj opravici.

I iako već i vrapci na grani znaju da Kim svako jutro provodi vježbajući zbog čega je svoju figuru zaista dovela do savršenstva, čini se da ona i dalje nije zadovoljna. Naime, na fotografiji su brojni Kimini pratitelji primijetili sitnu grešku koju Kardashianka i njezin tim očito nisu - propust u Photoshopu. Naime, dok je Kardashianka pokušavala još i više suziti svoj struk, preoblikovala je i spravu iza sebe.

'Loše uređivanje. Sprave!', 'Neee, iskrivljena pozadina', 'Trebaš otpustiti onoga tko je uredio ovu fotografiju', glasili su samo neki od komentara.

Iako se Kim, kao i obično, o takvim prozivkama ne oglašava, na posljednjim paparazzo fotografijama tijelo je sakrila jaknom. U sportskom izdanju, uslikali su je u društvu sina Sainta, a iako uvijek rado naglasi svoje obline, ovoga puta iz nekoga razloga - nije.

Inače, nedavno je Kardashianka u intervjuu za Vogue otkrila razlog razvoda od repera Kanye Westa. 'Dugo sam vremena radila ono što je usrećivalo druge ljude, a mislim da sam posljednje dvije godine odlučila sebe učiniti sretnom. I iako je to rezultiralo određenim promjenama, a možda i rastavom, mislim da je važno biti iskren sa sobom o onome što te zaista usrećuje. Odabrala sam sebe. Mislim da je uredu odabrati sebe', rekla je Kim.

Instagram 

Iako je Kanye mnogo ružnih stvari izrekao o njoj nakon razvoda, Kim je odlučila postupiti suprotno. 'Možeš biti povrijeđen ili ljut na svog bivšeg, ali mislim da pred djecom uvijek mora biti stav: 'Tata je najbolji'. Učini da je roditelj uz tebe tvoj najveći navijač, bez obzira na to što osobno prolaziš', dodala je.

Priznala je da se u svojim četrdesetima želi najviše posvetiti sebi i svoj zdravlju. 'Jesti ću zdravo. Vježbat ću. Više ću se zabavljati, provoditi više vremena s djecom i ljudima koji me usrećuju. Odložit ću mobitel. Otpratiti ono što ne želim gledati na Instagramu', zaključila je. 

Kimine najnovije paparazzo fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Kim Kardashian sakrila obline pod jaknom