OVAKO IZGLEDA MUŠKARAC KOJI JE IZGUBIO SVE: Kanye izvrijeđao novog dečka od Kim, a ni kćer ga nije uspjela razveseliti

Kanye West viđen je u društvu najstarije kćeri North na Super Bowlu uslijed javnih poruka u kojima vrijeđa dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian, Petea Davidsona.

Profimedia

Kanye West viđen je u društvu najstarije kćeri North na Super Bowlu uslijed javnih poruka u kojima vrijeđa dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian, Petea Davidsona.

Njegova sadašnja djevojka, Julia Fox, u međuvremenu je izbrisala sve zajedničke fotografije s reperom i, izgleda, prekinula svoju burnu romansu s Kanyeom.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da je glumica 'lajkala' objavu Kanyeove bivše supruge Kim Kardashian na Instagramu, nakon što je izbrisala sve zajedničke fotografije.

Profimedia 

Kim i Kanye se već tjednima javno prepiru, a izgleda da je Julia poslala jasan znak da ne želi biti dio toga.

Nakon što je Kanye (44), koji pati od bipolarnog poremećaja, podijelio niz objava na Instagramu u kojima je izjavio 'volio bih da je moja žena uz mene' i čeznuo za ponovnim okupljanjem njegove obitelji, Juliji je to, izgleda, bila kap koja je je prelila čašu.

'Julia je prije svega mama, a njezine obitelji i radne obaveze su u New Yorku', rekao je izvor o glumici. 'Kanye je izrazio želju da se preseli u Los Angelesu, ali ona to nije mogla prihvatiti.'

Izvor je za Page Six rekao: 'Kad ona nije u blizini, on počinje s ispadima na društvenim mrežama i javnim ludorijama.'

Još jedan izvor rekao je za Page Six da su Julia i Kanye u 'otvorenoj vezi' jer je viđen da izlazi s drugim ženama, konkretno s 'kopijom' Kim Kardashian, Chaney Jones.

Profimedia 

'Njihova veza nadilazi tipične norme jer su oni evoluirana bića koja samo žele da i jedno i drugo bude sretno', rekao je jedan izvor blizak Foxu. 'Nema ljubomore ili loših vibracija.'

Julijin očiti raskid s Kanyeom dolazi nakon još jednog reperovog turbulentnog vikenda i niza objava u kojima je Kiminog novog dečka Petea Davidsona nazvao 'ku*vom' i rekao da bi želio da je još uvijek sa svojom bivšom.

Profimedia 

West je sa svojih 51,2 milijuna pratitelja na Instagramu podijelio i bračne savjete:

'Svatko tko je u braku i drži do svog supružnika, pobrinite se da znaju koliko ih volite i cijenite.'

'Zato što u svakoj prljavoj uličici vreba 'skete' koji čeka da vam uništi obitelj i šeta u Calvin Klein gaćama ispred vaše djece', misleći na Petea Davidsona.

Podijelio je i snimku zaslona privatne SMS poruke koju ju je poslao slavni komičar.

Instagram screenshot 

28-godišnji komičar poslao je poruku reperu: '...ti kao muškarac nikad ne bih stao na put tvojoj djeci. To je obećanje. Kako ćete vi odgajati svoju djecu, vaša je stvar, a ne moja. Nadam se [jednog] dana da ću ih moći upoznati i da ćemo svi biti prijatelji.'

Kanye je dodatno htio poniziti objavivši fotografiju Petea bez hlača sa svojim prijateljem Machine Gun Kellyjem uz natpis: 'Ne, nikad nećeš upoznati moju djecu.'

Također, bio je bijesan što je Pete - koji je u procesu laserskog uklanjanja svih svojih 100 tetovaža - dao istetovirati svog 'heroja' Hillary Clinton na ruku.

Reper je sve objave posvećene Peteu obrisao, ali ostavio je onu gdje moli Boga da ponovno ujedini njihovu obitelj.

'Bože molim te, spoji našu obitelj ponovno', napisao je Kanye velikim slovima uz kolaž fotografija Kim Kardashian i njihovo četvoro djece.

Podsjetimo, Kanyeovo medijsko eksponiranje i nebrojeni javni skandali mogli bi biti marketinški trik za promoviranje dokumentarca 'jeen-yuhs' koji kreće s emitiranjem na Netflixu 16. veljače, a najavljen je prošle godine. 

Poznato je da obitelj Kardashian, odnosno Kris Jenner, ima dosta veliku kontrolu što se tiče američkih medija, ali nitko nije očekivao da će se Kanye 'odmetnuti' i krenuti s javnim ispadima i skandalima.

U galeriji pogledajte više fotografija Kanyea Westa s kćeri North na Super Bowlu te fotografije s Julijom Fox.

Profimedia Kanye West s kćeri North na Super Bowlu