ČUDNO? ZAPRAVO, VEOMA LOGIČNO: Meghan i Harry proglašeni su najpopularnijim kraljevskim parom, a jasno je i zašto

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle prema najnovijem su istraživanju proglašeni najpopularnijim kraljevskim parom 2022. godine.

Profimedia

Bili obožavatelj ili ne baš toliki ljubitelj britanske kraljevske obitelji, sigurni smo da ste barem jednom otvorili članak o paru koji je najviše punio medijske stupce proteklih godina. Riječ je, naravno, o Meghan i Harryju, princu i princezi od Sussexa.

Nakon što su se 2018. godine vjenčali u kapeli St George's u dvorcu Windsor, svi su mislili da ih čeka život jednak prinčevom bratu, princu Williamu i njegovoj supruzi Kate Middleton. Ipak, njihov je put bio u potpunosti drugačiji što je rezultiralo napuštanjem kraljevskog dvora u siječnju 2020. godine i odlaskom u SAD.

Profimedia 

Sada su najnovija istraživanja pokazala da je upravo 'odbjegli' par ujedno i najpopularniji par u kraljevskoj obitelji. Čudi vas? Zapravo je veoma logično. 

Nakon skandaloznog intervjua s Oprah Winfrey u ožujku prošle godine, javnost se podijelila u mišljenjima - neki su ih podržavali još i više, dok su ih drugi počeli nazivati lažljivcima i manipulatorima. Ipak Pretty Little Thing je odlučio sastaviti popis najpopularnijih moćnih i slavnih parova analizirajući podatke s društvenih mreža, Google pretraživanja te pojavljivanja u medijima, a na vrhu su se pronašli upravo Meghan i Harry.

Profimedia 

'Princ Harry i Meghan Markle nadmašili su princa Williama i Kate Middleton u kraljevskoj bitci i službeno su najtraženiji par 2022. godine', rekao je glasnogovornik Pretty Little Thinga te je dodao kako nevjerojatnih 18.100 ljudi svakog mjeseca istražuje novosti o supružnicima.

Vjerojatno je to posljedica njihovog rijetkog pojavljivanja u javnosti, ali i činjenici da mnoge zanima što kraljevski par radi nakon što je napustio dvor i ostatak Harryjeve obitelji. William i Kate s 14.800 pretraga na drugom su mjestu, dok su, očekivano, na trećem mjestu princ Charles i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla.

Više fotografija najpopularnijeg kraljevskog para, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Meghan Markle i princ Harry zajedno su dobili dvoje djece