'OBILJEŽILI SMO LJUBAV': Viktorija i Dino Rađa javili su se sa Hanine i Grašine svadbe, njen izraz lica sve govori

Dino Rađa bio je kum na vjenčanju Petra Graše, a njegova supruga Viktorija kasnije je objavila fotografiju sa svadbene svečanosti.

Instagram

Kum Petra Graše na vjenčanju u subotu bio je poznati košarkaš Dino Rađa. Njegova supruga Viktorija se tijekom dana na Instagramu pohvalila da je počela s pripremama za 'vjenčanje godine'.

Uz selfie iz frizerskog salona napisala je 'kod majstorice' misleći na frizerku koja je bila zadužena da Viktorija zablista na vjenčanju. Na društvenim mrežama oglasio se i Dino koji je objavio fotografiju crkve i uz nju dodao animaciju zvona.

Nakon vjenčanja svatovi su se preselili u restoran Adriatic, a Viktorija je ubrzo objavila novu fotografiju na Instagramu na kojoj se nalazi s Dinom, a na kojoj su očito dobro raspoloženi. I dok se Dino smiješka, Viktorija se belji. Uz fotografiju je napisala: 'Obilježili smo ljubav'.

Podsjetimo, Dino i njegova supruga Viktorija vjenčali su se 2001. godine na brodu u blizini Korčule, a njihovi kumovi bili su pjevač Petar Grašo i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo.

'Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon sudbonosnog 'da', svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli 'e znate što ima novo, mi se vjenčali', rekla je Viktorija za IN Magazin.

'Ja sam izlazila iz mora, čeka me kuma gore i ja onako 'ja bi svoju mamu, a ja bi svoju mamu', prisjetila se Viktorija koja kaže kako su Dino i ona jedno drugom bezuvjetna podrška.

U galeriji pogledajte više fotografija s vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše. 

Jadran Babić Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić