'ŠTO VAS BRIGA ZA SVE': Saznalo se gdje je Danijela bila dok se Grašo ženio, slavila je kao da sutra ne postoji

Mnogi su se zapitali gdje je bila Danijela Martinović dok se njen bivši partner Petar Grašo ženio.

Instagram

Ove je subote u Splitu održano vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić koje je, čim se za njega saznalo, steklo epitet 'vjenčanja godine', a iako su mladenci i njihovi gosti bili prilično tajnoviti oko svega, javnost nije izgubila zanimanje za svaki detalj koji je procurilo.

Pričalo se (i pisalo) tako puno o vjenčanici koju je Hana nosila, kumovima, uzvanicima, crkvi u kojoj su se vjenčali, restoranu u kojem se slavilo, pa čak i o njihovoj svadbenoj torti.

Hana i Petar su se vjerojatno već navikli, iako sudeći po njegovom komentaru, ne prestaju se čuditi pozornosti koju je njihova veza, a zatim i vjenčanje dobila. Otkako se saznalo da je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji u vezi s 14 godina mlađom kćeri svog dobrog prijatelja i poslovnog suradnika, kao da su svi poželjeli saznati što više o onom što su njih dvoje i njihovi bližnji najviše željeli sakriti- njihovom privatnom životu.

Jadran Babić 

 Interes javnosti bio je tim veći što je ta veza započela nedugo nakon što je Petar okončao dva desetljeća dugu vezu s kolegicom Danijelom Martinović. Dugogodišnji omiljeni par nakon prekida se ponio onako kako su se ponašali i tijekom svoje veze, od interesa javnosti branili su se šutnjom i nisu davali nikakve izjave o rastanku.

Ipak, bilo je neizbježno da se njihovi brojni fanovi zapitaju što Danijela misli o svemu i gdje je ona bila dok se njen bivši partner ženio.

Na prvo pitanje vjerojatno nećemo dobiti odgovor tako skoro, ali što se tiče drugog pitanja, to se brzo saznalo.

Naime, Danijela je večer provela jako veselo, a igrom slučaja, bila je također na jednom vjenčanju. Kako doznaje portal zagreb.info, Danijela je te večeri nastupala na jednoj svadbi koja se održavala u zagrebačkom hotelu Esplanada.

Procurila je i snimka s nastupa na kojoj se dobro vidi da je Danijela večer provela u odličnom raspoloženju, te je pjevala i plesala kao da se ništa ne događa.

‘Plešite kroz život i što vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to’, poručila je uz pjesmu ‘Pleši sa mnom’.

Danijela je za ovu priliku odjenula usku crvenu haljinu kojom je istaknula nevjerojatnu liniju, a dodatnu dozu seksepila dala su joj otvorena leđa.

Podsjetimo, Danijela u posljednje vrijeme cvjeta na poslovnom planu. Fanove je tako nedavno razveselila vijestima da sprema novi poslovni projekt, kutiju citata s njezinim potpisom. Naime, linija proizvoda zove se Open Heart što znači otvoreno srce, kao što izgleda i njezin novi logotip. Osim novog proizvoda, Danijela je na najavila i svoj koncert povodom Dana žena u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Još fotografija prelijepe Danijele pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Danijela Martinović s 50 godina izgleda kao djevojčica