SKANDAL NAKON 17 GODINA BRAKA: Dok se piše o njegovoj novoj djevojci, 'talijanski Bechkam' poriče da se razvodi

Ljubavna priča Francesca Tottija i Ilary Blasi traje 20 godina, no šuškanja o razvodu sve su glasnija.

Profimedia

Nakon što su brojni talijanski mediji objavili da se slavni nogometaš Francesco Totti razvodi od supruge Ilary Blasi nakon 17 godina braka, on se javio na Instagramu i porekao glasine.

'U posljednjih nekoliko sati pročitao sam puno stvari o sebi i svojoj obitelji u medijima. Nije prvi put da čujem ove lažne vijesti. Obraćam se svima vama koji ovo pišete: budite oprezni jer tu su djeca, a djeca se moraju poštovati. I iskreno, umorio sam se od toga da moram poricati', rekao je Totti.

Profimedia 

 Dok Totti poriče glasine, Talijani su se već raspisali o njegovoj navodnoj novoj djevojci, stanovitoj Noemi Bocchi. Ono što se o njoj zna je da ima 34 godine, da je razvedena i ima troje djece. Afera s Tottijem, navodi Gazzetta, traje već nekoliko mjeseci, a počela je kao prijateljstvo. Glasine su počele nakon što je misteriozna Noemi viđena kako napušta jedan party kako bi se pridružila Tottiju koji je tad imao manju prometnu nesreću, a početkom veljače snimljeni su na stadionu Olimpico gdje je plavokosa Noemi sjedila dva reda iznad Tottija, na sigurnoj udaljenosti, no dovoljno blizu da pothrani glasine.

Šuškanja o bračnoj krizi talijanske nogometne ikone traju već neko vrijeme, a navodnom razvodu kumovala je, piše Roma Today, kumovala je posljednja, tijekom obiteljskog izleta u Castel Gandolfo. Iako su oboje, nakon što se počelo pisati o njihovom razvodu, iskoristili Instagram da se oglase, on da bi porekao napise u medijima, ona da objavi snimku s obiteljske večere u restoranu, prije toga neko vrijeme niti jedno od njih nije objavljivalo zajedničke fotografije, a Ilary čak nije prisutna na fotografijama s proslave Francescova 45 rođendana. Šuškalo se i da je lijepa voditeljica imala aferu s jednim od svojih kolega.

 Njihova ljubavna priča počela je prije 20 godina kad je Totti vidio Ilary na televizijskom kvizu, a u autobiografiji je rekao da ju je odmah poželio oženiti.

Vezu su započeli 2002., a vjenčali su se 29. lipnja 2005. Vjenčanje je bilo veliki događaj u njihovoj rodnoj Italiji, a čak ga je i prenosila televizija. Prvi sin stigao im je u studenom iste godine, a dvije godine kasnije dobili su kći Chanel. Treće dijete, kćerkica Isabel, rodila se u ožujku 2016. Omiljen su par u talijanskoj javnosti, a mediji su ih prozvali 'talijanskim Beckhamima'.

Još fotografija Francesca Tottija i Ilary Blasi pogledajte u galeriji. 

Instagram Francesco Totti i Ilary Blasi zajedno su 20 godina