'MOŽDA SE TO VEĆ I DOGODILO': Miloš Biković se oženio u tajnosti s 25-godišnjom Ivanom?

Srpski glumac Miloš Biković tiha je patnja žena diljem regije, a svi se pitaju je li doista istina da je pronašao onu koju će odvesti pred oltar.

Instagram

Nakon što je regijom zavladala histerija nazvana 'Južni vetar', jedan od najuspješnijih glumaca Balkana, Miloš Biković, ponovno se našao u središtu medijskih napisa.

Ovaj je 34-godišnji miljenik žena davno proglašen jednim od najljepših, a osim u 'Južnom vetru', pojavio se i u drugim uspješnicama kao 'Vratit će se rode' i 'Montevideo, Bog te video'.

Instagram 

U holivudskom filmu 'Glazba tišine' surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a u Rusiji ga drže kao 'svoga'. Naime, glumac se može pohvaliti ruskom državnom nagradom Medalja Puškina.

Kao što to biva, njegov je ljubavni život odavno pod povećalom javnosti, a nedavno se saznalo da ljubi lijepu Ivanu Malić, pravnicu iz Crne Gore. Njihova je romansa navodno započela prilikom ljetovanja u Rovinju, a prvi su se put u javnosti zajedno pojavili na premijeri filma 'Južni vetar: Ubrzanje', ujedno i drugog nastavka regionalne uspješnice. Nakon brojnih nagađanja, prvu je njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama Ivana objavila 15. prosinca prošle godine.

A sada je procurila vijest da se omiljeni Miloš zaručio. Naime, srpski mediji pišu da, osim što je s Ivanom započeo zajednički život, i da planiraju vjenčanje. Navodno će poznati glumac vjenčanje organizirati već tijekom ove godine i to za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Inače, upravo je tamo Biković prije nešto više od godinu dana kupio apartmane.

Datum vjenčanja još uvijek je tajna, a s obzirom na to da Miloš ne voli govoriti o svom privatnom životu, vjerojatno će tako i ostati do zadnjeg trenutka.

Iako su svi mislili da je ovo još jedna od glumčevih neozbiljnih veza bez budućnosti, čini se da je Ivana ona prava. Vijest o zarukama stigla je nedugo nakon što su srpskim medijima krenuli napisi o prekidu zbog njegove navodne afere s nepoznatom Ruskinjom, a i sam je Miloš na svom Instagramu izjavio da ga takve objave nasmijavaju. 

Instagram 

Instagram 

Za srpski Telegraf Jetset sada je otkrio kako komentira napise u medijima. 

'Ne komentiram svoj privatni život, točnije, vrlo rijetko o njemu govorim. Mene, kada su mediji u pitanju, ništa više ne može iznenaditi. Jako mi je zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vijesti i da se uopće ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu reći na to da, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, također, ne znači ni da se to već možda nije dogodilo', rekao je. 

Više glumčevih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Slavko Midzor/PIXSELL Miloš Biković jedan je od najuspješnijih regionalnih glumaca