UHIĆEN NAKON TRAGIČNOG GUBITKA SINA: Slavni glumac je snimljen dok ga je policija odvodila u lisicama

Michael Madsen snimljen je dok ga je policija odvodila u lisicama, a prije mjesec dana njegov sin Hudson Lee Madsen je preminuo.

Profimedia

Glumac Michael Madsen uhićen je u srijedu navečer jer je ušao na nečiji privatan posjed, objavio je ured šerifa, kako piše Daily Mail. 

Madsen je u pratnji policije s lisicama na rukama odveden iz svog doma u Malibuu. Tijekom uhićenja na sebi je imao traperice, raskopčanu havajku i jaknu Harley Davidson. Prije nego što su ga odveli u postaju prevezli su ga u bolnicu. Navodno je dobio kaznu od 500 dolara te je potom pušten na slobodu. Glumac zasad uhićenje nije komentirao.

Slavni glumac u zatvoru je završio svega mjesec dana nakon što mu je sin Hudson Lee Madsen (26) na Havajima počinio samoubojstvo. O samoubojstva sina je krajem siječnja progovorio za Los Angeles Times.

Profimedia 

'U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao prije nekoliko dana, rekao da je sretan - moja posljednja poruka od njega bila je 'Volim te, tata'', rekao je Madsen. 'Nisam vidio nikakve znakove depresije. To je tako tragično i tužno. Samo pokušavam shvatiti sve i razumjeti što se dogodilo', dodao je glumac.

'Imao je tipične životne izazove koje ljudi imaju s financijama, ali želio je obitelj. Gledao je prema svojoj budućnosti, tako da je to čudno. Jednostavno ne mogu shvatiti što se dogodilo', zaključio je glumac tada.

Profimedia 

Michael Madsen poznat je po dugogodišnjoj suradnji i prijateljstvu s filmskim producentom Quentinom Tarantinom koji je bio i krsni kum njegovom sinu Hudsonu. Glumac se pojavljuje u kultnim Tarantinovim filmovima poput 'Kill Bill' i 'Reservoir Dogs', te u novijim filmovima 'Once Upon A Time in Hollywood' i 'Hateful Eight'.

Ovo mu nije prvi put da ima probleme sa zakonom. U zatvoru je 2019. proveo četiri dana zbog prometne nesreće koju je izazvao dok je bio pijan, a naknadno je dobio i pet godina uvjetne kazne. Također, zbog vožnje pod utjecajem alkohola uhićen je i 2012. te je 30 dana morao provesti na rehabilitaciji.

Suicidalne osobe pomoć i savjet mogu potražiti u Centru za krizna stanja i prevenciju suicida na broju 01/2376470 koji je otvorne 24 sata na dan, te na Plavom telefonu: 01/ 4833888 ili u Psihološkom centru TESA: 01/4828888.

U galeriji pogledajte više fotografija uhićenja.

Profimedia Uhićen Michael Madsen