NE MARI ZA GLASINE O BRAČNIM PROBLEMIMA I TUŽNOM LICU: Hailey uz provokativne fotke čestitala suprugu Justinu rođendan

Hailey Bieber na svom Instagram profilu podijelila je emotivnu objavu za 28. rođendan njezinog supruga Justina Biebera.

Instagram

Hailey Bieber na svom Instagram profilu podijelila je emotivnu objavu za 28. rođendan njezinog supruga Justina Biebera.

'Sretan rođendan, bebo moja... ima puno nevjerojatnih i lijepih stvari u ovom životu, ali najljepši dio je to što ga mogu živjeti s tobom', napisala je Hailey u objavi uz fotografije para.

Dodala je: 'Volim te.. sretnih 28.'

Manekenka (25) objavila je nekoliko fotografija s Bieberom na kojima razmjenjuju nježnosti, uključujući jednu sliku na kojoj pjevač hvata suprugu za grudi.

Također je objavila fotografije na kojima su oboje odjeveni u mačke, kao i još jedan snimak na kojem se zabavljaju u restoranu i ljube se u kabini za fotografije.

Uz fotografije para, manekenka je podijelila i slatku Justinovu fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s velikim osmijehom.

Pratitelji su pohrlili kako bi u komentarima pjevaču poželjeli sretan 28. rođendan.

Također, 'Sretan rođendan JB', napisala je i Haileyna sestrična Ireland Baldwin.

Podsjetimo, Hailey je sudbonosno 'da' Justinu izrekla 2018. godine, a iako su mnogi mislili da će njihov brak propasti dok kažemo 'keks', izgleda da smo bili u krivu. Barem za sada. Iako, ne možemo ne komentirati da manekenka već mjesecima ne izgleda sretno, osim na Instagramu na kojem je sve 'med i mlijeko'.

Profimedia 

U svakom izlasku sa suprugom čini se kao da će se rasplakati, a iskrenog osmijeha davno nismo vidjeli. Mnogi su je već prozvali i najtužnijim licem Hollywooda, a pamti se kada se rasplakala na prošlogodišnjoj Met Gali, navodno, zato što je publika skandirala ime Justinove bivše - Selene Gomez.

Profimedia 

Nedavno je Justin organizirao party u poznatom restoranu The Nice Guy, na koji je izveo i suprugu. Prvo je izbila tučnjava, zatim je ispaljeno deset metaka. Bilo je ozlijeđenih, a Justin i supruga Hailey napustili su restoran na stražnji ulaz nekoliko minuta prije incidenta.

Podsjetimo, paparazzi su Hailey nedavno uhvatili na povratku iz bolnice u njezinom Tesla Model X automobilu, vidno neraspoloženu, a nije poznato je li možda išla u posjet Justinu, koji je objavio da je pozitivan na koronavirus, zbog čega je morao odgoditi turneju.

Profimedia 

Također, izjavljeno je da Justin ima blage simptome.

U galeriji pogledajte više fotografija Hailey i Justina.

Profimedia, Instagram Hailey i Justin Bieber