'AKO NETKO POMISLI DA IZGLEDAM MRŠAVIJE': Komičarka priznala da je otišla na operaciju kojom je promijenila izgled

Amy Schumer otvoreno je priznala da se podvrgnula liposukciji.

Profimedia

Komičarka Amy Schumer priznala je da se podvrgnula liposukciji.

Glumica bi krajem ožujka trebala biti suvoditeljica na dodjeli Oscara, a o zahvatu je otvoreno progovorila u podcastu Chelseaje Handler. 'Bila sam na liposukciji. Nikada nisam mislila da ću tako nešto napraviti. Kad bih čula za liposukciju pomislila bih koliko je to ludo i da tako nešto nikad neću napraviti, priznala je Amy.

Međutim, 40-godišnjakinja je kazala kako se predomislila nakon što je carskim rezom 2019. rodila sina. Na zahvat se konačno odlučila nakon što su joj uklonili maternicu i slijepo crijevo kako bi zaustavili bolove od endometrioze.

Instagram 

'Dobro sam se oporavljala i pitala sam se da li da obavim i liposukciju? Na kraju sam se podvrgnula zahvatu i osjećam se odlično', rekla je glumica.

Dodala je da je samo željela biti iskrena. 'Ako me netko vidi na fotografijama i pomisli da izgledam mršavije, to je zato što sam bila na operaciji, rekla je Schumer. Govorila je i o naporima da sa suprugom Chrisom Fischerom dobije još jedno dijete.

'Pokušali smo i nije uspjelo, a sada nemam maternicu', rekla je iskreno te dodala da se osjeća tužno što ne može imati više djece, ali je usredotočena na uživanje u svojoj maloj obitelji. 'Pokušali smo i imat ćemo samo jednog savršenog, malog preslatkog anđela', zaključila je Amy, a prenio Daily Mail.

U galeriji pogledajte više fotografija komičarke.

Profimedia Amy Schumer podvrgnula se liposukciji