RODILA SE LJUBAV NA SNIMANJU 'TOME': Glavni glumac volio je starije, a sada se zaljubio u 6 godina mlađu redateljevu kći

Kći poznatog regionalnog redatelja Dragana Bjelogrlića, Mia Bjelogrlić, u vezi je sa srpskim glumcem Milanom Marićem koji je utjelovio pjevača Tomu Zdravkovića u filmu 'Toma'.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL, Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL

Srpski glumac Milan Marić, kako piše Blic, već je mjesec dana u vezi s 25-godišnjom Mijom Bjelogrlić, producenticom i kćerkom glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića.

Upoznali su se na snimanju filma 'Toma' koji je oduševio regionalnu publiku te u kojem je 31-godišnji glumac utjelovio glavni lik, legendarnog pjevača narodne glazbe - Tomu Zdravkovića. Zanimljivo je kako je autor spomenutog filma upravo Mijin otac Dragan.

Instagram 

Ipak, iskre su među novim parom navodno planule na jednom slavlju nakon dočeka 2022. godine. Iako Mia i Milan svoju vezu žele sakriti što više mogu, regionalni mediji o njoj su se već itekako raspisali, a što Dragan na to kaže, još uvijek nije poznato.

A prije šest godina mlađe Mije, Milan je većinom ljubio starije žene.

Tako su srpski mediji isticali da je bio u vezi sa 17 godina starijom Jelenom Pavlović, bivšom direktoricom jedne ugledne tvrtke, dok je prije nje bio u vezi s 18 godina starijom glumicom Ninom Violić. Upoznali su se 2014. godine u Beogradu, kada je njemu bilo 24, a njoj 42 godine. Tada su započeli romansu koja je trajala šest mjeseci, pisali su mediji. Njih dvoje tada nisu komentirali svoju emotivnu vezu, a Milan se jednom kratko osvrnuo na to razdoblje i objasnio što ga je naljutilo.

'Inače, ja sam zatvorena osoba i ne volim previše pričati o sebi. Tada nisam ni znala da će to toliko privući medije. To je bilo prisutnije u hrvatskim medijima, jer ona tamo živi. Srećom, kod nas je to malo prošlo. Ali to je stvarno bio užasan kontekst u koji su nas stavili. Tada sam bio užasno ljut. Naslovi su bili užasni 'hrvatska puma zavela mladog glumca', rekao je ranije glumac za Blic.

Zarko Basic/PIXSELL 

Nakon Nine, glumac je ljubi kolumnisticu Vanju Bahilj koja je također bila starija od njega i to devet godina.

Više fotografija srpskog glumca za kojim je regija poludjela, pogledajte u našoj galeriji.