WILLIAM I KATE ČESTO SE ŠALE NA SVOJ RAČUN: Princ zanimljivim komentarom otkrio kulinarske vještine svoje supruge 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea često zbijaju šale na račun jedan drugog, a William se jednom prilikom našalio na račun kulinarskih vještina supruge Kate.

Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea često zbijaju šale na račun jedan drugog, a William se jednom prilikom našalio na račun kulinarskih vještina supruge Kate.

Profimedia 

Kada je par 2016. godine prisustvovao svečanoj večeri prikupljanja sredstava u Norfolku.

Večera je održana u Houghton Hallu, a na događaju su gosti počašćeni posebnim menijem od pet sljedova koje je pripremilo pet kuhara s Michelinovim zvjezdicama.

Po dolasku na večeru, Kate je sugerirala da se njezin suprug veseli odmoru od njezina kuhanja.

Profimedia 

Kate je rekla kuharima: 'William većinu vremena mora trpjeti moje kuhanje.' Na što je William dobacio: 'To je razlog zašto sam tako mršav!'

Profimedia 

Kate i William navodno su jako natjecateljski nastrojeni - pogotovo jedan prema drugom.

Kraljevski par bit će na tribinama kada Engleska igra protiv Walesa u subotnjoj ragbi utakmici Six Nations koja se održava u Twickenhamu.

Podsjetimo, princ William i Kate Middleton nedavno su posjetili Wales povodom obilježavanja Dana sv. Davida, a tom su prilikom razgovarali i s brojnim obožavateljima koji su ih tamo dočekali.

Iako je ovaj kraljevski par u braku punih deset godina, intimne detalje rijetko dijeli s javnosti. Ipak, princ je odlučio napraviti iznimku.

'Kate ima najhladnije ruke od svih. No, kaže se:'Hladne ruke, toplo srce', izjavio je princ i izazvao velike simpatije okupljenih obožavatelja. Inače, zaista vrlo rijetko možemo bilo što privatno čuti o mnogima omiljenom kraljevskom paru, ali ipak je posjet Walesu Kate iskoristila kako bi ispričala da njihov 8-godišnji sin princ George radi na farmi za vrijeme školskih praznika, dok je William otkrio da djeci prije putovanja obavezno pokažu na karti gdje putuju.

'Vremena se mijenjaju i te promjene zahtijevaju od Kate da počne dijeliti malo više privatnih detalja. Ona je to učinila dovoljno pažljivo da se može povezati s obožavateljima, ali nije rekla ništa što bi izazvalo kontroverzu i ništa što bi se moglo smatrati pretjeranim dijeljenjem', rekla je kraljevska biografkinja Sarah Gristwood za magazin People.

U galeriji pogledajte više fotografija Kate Middleton i princa Williama.

Profimedia Kate Middleton i princ William u braku su od 2011. godine