HOĆE LI SE UOPĆE VRATITI U MONACO? Princeza Charlene razmišlja o drastičnom potezu

Monegaška princeza Charlene već se neko vrijeme liječi u ustanovi u Švicarskoj, a sve se manje zna kakva će biti njezina budućnost.

Profimedia

Zdravstveno stanje 44-godišnje princeze Charlene već nekoliko mjeseci zabrinjava javnost. Naime, veoma brzo nakon što se u Monaco vratila iz Južnoafričke Republike, hospitalizirana je zbog lošeg psihičkog stanja.

O njoj je nedavno progovorio njezin suprug princ Albert koji je dao naslutiti da njezino liječenje u privatnoj klinici u Švicarskoj napreduje. 'Princeza Charlene se osjeća mnogo bolje. Nadam se da će se vrlo brzo vratiti kući', rekao je princ za People. 

Profimedia 

Kako pišu neki mediji, princeza napokon dobro spava i trezveno razmišlja, dok neki dodaju da povratak u Monaco za nju više nije opcija. Naime, ono o čemu sanja je miran život sa 7-godišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom daleko od zidina palače.

'Shvatila je da za nju ne bi bilo ni najmanje dobro da se vrati u Monako', otkrio je izvor blizak Charlene za Voici. Navodno je upravo jedan od glavnih razloga njezinih psihičkih problema život pun pritisaka u Monacu. Nedostaje joj Južnoafrička Republika, a nije ni tajna da se u visoko monegaško društvo nikada nije u potpunosti uklopila.

Profimedia 

Majčinsku figuru nadomjestila je njihova teta, princeza Caroline, ali mnogi misle da su njezini stavovi ipak previše konzervativni. Upravo zato Charlene strahuje da bi njezini blizanci mogli živjeti u zlatnom kavezu.

Više fotografija princeze Charlene, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Princeza Charlene trenutno je na liječenju u Švicarskoj