IVANA DELAČ OBILJEŽILA POSEBNU GODIŠNJICU I ZAHVALILA SE ZDRAVKU MAMIĆU: 'Volim se prisjetiti svog trijumfa'

Ivana Delač je obilježila na Instagramu godišnjicu svoje titule misice koju je osvojila prije 20 godina.

Instagram

Ivana Delač (42) prisjetila se na Instagramu lijepe uspomene od koje je prošlo 20 godina.

'Prije 20 godina započelo je moje putovanje… Miss Primorsko-goranske županije za Miss Universe Hrvatske. Na današnji dan volim se prisjetiti lijepe obljetnice i svog trijumfa. Hvala @missuniversecroatiaorg na povjerenju. Hvala, Zdravko Mamić što sam ti bila favorit', napisala je Ivana.

Inače, Delač je 2003. postala Miss Universe Hrvatske i kao hrvatska ambasadorica ljepote je otputovala u Panamu na svjetski izbor za Miss Universe.

Bivša misica je u siječnju proslavila 42. rođendan u društvu najbližih prijateljica, također bivših misica, Ivane Mišure Vlaović i Nine Slamić koja se zaista rijetko pojavljuje u javnosti.

'Novu godinu sam provela kod kuće u samoizolaciji pa sam barem za rođendan poželjela malenu proslavu. 2022. je lijepo krenula i poslovno i privatno... Sretna sam', otkrila je za Story uz nekoliko fotografija s proslave.

Privatna fotografija 

Podsjetimo, Ivana je diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i okrenula se poduzetničkim vodama, te je počela raditi na organizaciji evenata. Također je jedno vrijeme bila dio sportske redakcije HRT-a, a uređivala je i vodila showbizz emisiju na radiju.

Trenutno je dio Direkcije izbora Miss Universe Hrvatske gdje radi kao direktorica odnosa s javnošću, a organizatorica je i modnog događanja Riječke stepenice.

Ivana je rado viđen gost domaćih evenata, a majka je i 13-godišnjeg sina Noe kojeg je dobila u propalom braku s poduzetnikom Ivicom Đolom.