KOLEGE I VELIKI PRIJATELJI: Ornela Vištica otkrila dijelić atmosfere s proslave 50. rođendana Tarika Filipovića

Glumica Ornela Vištica prisustvovala je proslavi 50. rođendana kolege Tarika Filipovića.

Instagram

Glumica Ornela Vištica prisustvovala je proslavi 50. rođendana kolege Tarika Filipovića.

Živio nam još dugo, čovjek dobrog srca. I da još dugo dugo, dijeliš sreću, igraš, najavljuješ, odjavljuješ, stvaraš i mostovima spajaš ljude. Naš Tarik.', napisala je Ornela ispod fotografije na kojoj pozira s Tarikom i balonima u obliku brojke 50.

Tarik se na Instagram storyju pohvalio i video čestitkom koju je dobio od Ornele, a ona je također na svom Instagram storyju objavila dijelić atmosfere s rođendanske proslave.

Podsjetimo, Tarik Filipović proslavio je 50. rođendan, a supruga Lejla tim povodom posvetila mu je dirljivu objavu.

Riječ je o videu montiranom od Tarikovih fotografija koji započinje onom gdje manekenka ljubi suprugov poster. Sastavljen je od njegovih, ali i nekih obiteljskih fotografija, a cijelu atmosferu prati pjesma Petra Graše – 'Moje zlato'. Uz objavu je napisala: 'Sretan 50. ljubavi moja. Volim te'.

O ljubavnom životu Ornele Vištice ne zna se puno, osim da je bila u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem, a javnost je saznala za vezu 2018. godine kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce.

Kuhar i glumica su se zaljubili na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'.

Da njihova veza ipak nije potrajala potvrdila je Ornela kad se obratila pratiteljima na društvenim mrežama.

'Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih', napisala je Ornela u dramatičnom postu i ne želeći ulaziti u detalje zamolila sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.

U galeriji pogledajte više fotografija Ornele Vištice.

Instagram Ornela Vištica poznata je kazališna i televizijska glumica