ŽALILI SU GA NAKON PREKIDA, A ONDA JE SNIMLJEN S NJOM: Ljubi 11 godina mlađu dok se njegovoj bivšoj rugaju

Jason Sudeikis i Keeley Hazell su svoju vezu potvrdili u studenom 2021. kada su ih fotografi snimili.

Profimedia

Jason Sudeikis (46) omiljena je zvijezda komedija, a trenutno snima treću sezonu popularne serije 'Ted Lasso' u kojoj igra glavnu ulogu.

Glumac je bio odlično raspoložen na setu u Londonu i izgledao je neprepoznatljivo u kostimu svog lika Teda. U trenirci i sa šiltericom i brkovima snimao je kadrove.

Profimedia 

Jasonu dobro ide u poslovnom i privatnom životu, a u studenom prošle godine saznalo se da ljubi 11 godina mlađeg supermodela, Brianku Keeley Hazell. Snimljeni su dok su izmjenjivali nježnosti u meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucasu.

Dok se nije znalo za njegovu romansu, mnogi su žalili Sudeikisa koji je prekinuo krajem 2020. zaruke s Olivijom Wilde (38) s kojom je dobio sina Otisa (7) i kćer Daisy (5). Bili su zajedno od 2011. i zaručili su se 2013. te se šuškalo da je on razočaran ovakvim ishodom njihovog odnosa.

Profimedia 

Glumica je već bila u braku s glazbenikom i redateljem Taom Ruspolijem za kojeg se udala s 19 godina, točnije 2003. Jason se 2004. vjenčao sa spisateljicom Kay Cannon od koje se razveo 2008. 

Olivia je brzo nakon raskida s Jasonom viđena u društvu s 10 godina mlađeg Harryja Stylesa kojeg su neki krivili za razdvajanje jednog od omiljenih holivudskih parova. Zbog toga je javnost žalila Sudeikisa koji je uspio skriti svoju intimu.

Inače, Wilde su i ismijavali jer ju je osvojio mlađahni pjevač koji ponekad nosi haljine te lakira nokte i snimio je modni editorijal u ženstvenim kombinacijama.

Profimedia 

No mnogi smatraju da je on jedna od zvijezda koje diktiraju trendove, pogotovo jer pomiče granice rodno neutralnu modu i prošle godine se pojavio na naslovnici američkog izdanja časopisa Vogue kao prvi muškarac u haljini.

Javnost često komentira da su im Olivia i Harry nespojivi, ali oni se time ne zamaraju.