JADRANKA KOSOR PRISJETILA SE NESRETNOG ODNOSA S OCEM: 'Ja sam za njega bila neka tamo osoba, nisam za njega bila kći'

Povodom Dana očeva, Jadranka Kosor prisjetila se odnosa sa svojim ocem.

Story

Povodom Dana očeva, Jadranka Kosor prisjetila se svog oca, o kojem inače rijetko govori. 

Obratila se pratiteljima na Twitteru i podijelila svoje iskustvo. 

'Danas je, kažu, Dan očeva. Svog oca nisam upoznala, imala sam dvije godine kad me zadnji put vidio. I više nikada jer me nije htio. A samo sam željela ušuškati svoj mali dječji dlan u očev dlan. Da me tata vodi za ruku', napisala je bivša premijerka.

Story 

Otac Jadranke Kosor napustio je nju i majku dok je ona bila dijete te nije želio nikakav daljni kontakt. Preminuo je 2013. godine u 86. godini. Iako se nisu vidjeli više od 55 godina, kći mu je došla na sprovod.

Bivša premijerka jednom je prilikom o svom ocu govorila u HRT-ovoj emisiji U svom filmu, kad se prisjetila kako ga je u pismu molila da dođe na njenu maturalnu večer i s njom otpleše jedan ples.

'Ja sam, do trenutka kada je zasvirao valcer i kada smo trebali izaći na podij i zaplesati svatko sa svojim roditeljem, bila uvjerena da će se on pojaviti. I nije...', ispričala je tad.

Dodala je i a nikada više nisu komunicirali pa čak ni kad je postala predsjednica vlade. Njezin otac tvrdnje nikada nije komentirao.

'Novinari su ga pitali što misli, je li ponosan, i on je jedva, jedva izgovorio jednu rečenicu: 'Ja o toj osobi ne želim govoriti.' Dakle, ja sam i tada bila za njega neka osoba, nisam bila kći', prisjetila se Jadranka.