'KAO DA SI JELA AJVAR IZ TEGLICE': Maja pokazala što se događa iza kamera 'Plesa sa zvijezdama' i nasmijala fanove

Maja Šuput vratila se poslovnim obvezama i snimanju showa 'Ples sa zvijezdama' nakon što je subotu provela slaveći rođendan i krštenje sina Blooma.

Instagram

Maja Šuput imala je veselu subotu zahvaljujući proslavi prvog rođendana njenog sina Blooma, a sada se vratila poslovnim obvezama.

'Preživjeti generalnu probu je plan 1. Odraditi live je plan 2', našalila se pjevačica uz fotografiju studija u kojem se snima show 'Ples sa zvijezdama', a njoj je pripala voditeljska uloga.

Instagram 

Objavila je i snimku na kojoj joj poznati frizer Mijo Majhen radi frizuru te pokazala kako ju šminka Karlo Rusan. Pitala ga je kakav je makeup, a on joj je odgovorio smijući se: 'Raspali. Ne snimaj se ovakva. Kao da si jela ajvar iz teglice. Prestani'. Ona mu je rekla da joj šminka izgleda top. 

Instagram 

Franka je također pokazala kako izgledaju pripreme i otkrila da Maja jede 'famozni tiramisu' koji je napravio Marko Ciboci koji se nalazi u žiriju te mu se zahvalila.

Inače, Šuput je u subotu podijelila fotografije i snimke s proslave Bloomova rođendana. Da je njen sinčić i kršten, otkrila je podijelivši snimku svoje uzvanice. 

Instagram 

'Proslava može početi', napisala je Maja uz sliku sa sinčićem i suprugom Nenadom Tatarinovim. Pjevačica je zablistala u ružičastoj kombinaciji dok je Bloom bio presladak u kompletiću, prsluku i hlačama te bijeloj košulji uz koje je nosio mokasinke.

Instagram 

Nenad je imao slično izdanje kao njegov sinčić, smeđe odijelo i mokasinke. Prizor divne obitelji, koja je u zagrebačkom restoranu imala proslavu, je oduševio Majine kolege i prijatelje.

'Sorry, ali Bloom je najzgodniji', poručila joj je Nina Badrić. 'Predivni vi i sve oko vas', napisala je Matea Ibanez.

'Vogue fotografija', 'Ajme, kako ste lijepa obitelj', 'Bloom, mali kralju, sretan rođendan', komentirali su Majini fanovi. Šuput je pokazala i prostor zagrebačkog restorana na Instagram storyju i otkrila da je raskošno ukrašen balonima i velikim plišanim medvjedima.

Usto, napravljen je luk od balona i postavljena ljuljačka iza koje piše zlatnim slovima 'Bloom'. Pjevačica je objavila i jednu fotografiju na kojoj je pozirala samo sa suprugom Nenadom.

'Ponosni roditelji', istaknula je.