GDJE JE DANAS ROBERT FERLIN, BIVŠA LJUBAV BARBARE KOLAR? Više ne želi brak, a ima troje djece s dvije žene

Robert Ferlin drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, no zna se nekoliko stvari.

Robert Gašpert

Radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin (55) natječe se u showu 'Zvijezde pjevaju' s Marijem Lipovšekom Battifiacom.

'Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća', rekla mu je u prvoj emisiji Barbara Kolar (51) nakon nastupa što je gledateljima privuklo pozornost. 'Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla!', odgovorio joj je Ferlin.

Screenshot HRT 

Mnoge je to podsjetilo da su Barbara i Robert bili u vezi pet godina, a to su tajili od javnosti. Upoznali su se jednom prilikom kada ju je Ferlin ugostio u emisiji na Radio Rijeci. Glasine o prekidu počele su 2006., no oni tad nisu htjeli ništa komentirati.

Ferlin je samo jednom prokomentirao održavanje veze na daljinu. 'Skupo me košta.Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb - Rijeka.'

Screenshot HRT 

Iako baš ne priča o svom privatnom životu, Ferlin je jednom prilikom za Story otkrio da ga žene mogu osvojiti osmijehom, lijepim prstima, lijepim očima, donjim rubljem i humorom, ali da više voli da one njega zavedu nego on njih.

Komentirao je i činjenicu da ga nježniji spol smatra poželjnim neženjom. 'Meni je to smiješno, jer ja sam rabljena roba. Zašto bi netko želio biti s čovjekom koji, očito, ne zna živjeti u zajednici?', istaknuo je.

Robert Gašpert 

Otkrio je da nema želju opet izgovoriti 'sudbonosno da'. 'Otkako sam se rastao ne vjerujem u instituciju braka. Nagledao sam se i naslušao tužnih priča o odnosima, te upoznao puno ljudi koji su taoci svog braka, djece, roditelja... Čemu to? Čovjek se više trudi i njeguje vezu bez potpisa. Probao sam brak i to više neću ponoviti', ispričao je.

Robert Ferlin i Mario Battifiaca  YouTube

Ferlin je u braku s Editom dobio kćer Martinu i sina Nikolu, a iz dugogodišnje veze sa Suzi Petričić ima kćer Piju (13).