GODINAMA ŽIVI U SJENI STARIJEG BRATA: Danas privlači pažnju skandalima i djevojkom kojoj bi mogao biti otac

Caseyja Afflecka, brata poznatog glumca Bena Afflecka, paparazzi su fotografirali na plaži s duplo mlađom djevojkom.

Profimedia

Glumac Casey Affleck često je bio u sjeni svog starijeg brata Bena, no posljednjih je godina sve više u središtu pozornosti javnosti, što zbog poslovnih uspjeha, što zbog ljubavnog života.

Naime, 46-godišnji glumac trenutno je u vezi s duplo mlađom Caylee Cowan, a par ne krije koliko uživa u zajedničkom druženju. Tako su ih fotografi nedavno uhvatili na plaži u Meksiku, a mlada glumica izgledala je nevjerojatno u kariranom crveno-bijelom bikiniju.

Profimedia 

Prije nekoliko godina Casey Affleck bio je u središtu skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a iste godine njegova bivša supruga Summer Phoenix podnijela je zahtjev za razvod od glumca. Casey i Summer u braku su dobili dva sina.

No, čini se da njegovoj sadašnjoj djevojci ne smeta njegova prošlost, a par izgleda sretnije no ikad. 

Profimedia 

Podsjetimo, priče vezane za seksualno zlostavljanje od strane nekoliko žena lansirane su 2010. godine, a glumac nikada nije osuđen.

Producentica Amanda White tužila je Caseyja za dva milijuna dolara i u tužbi navela kako je natjerao jednog glazbenika da joj pokaže penis, uvredljivo je govorio o njezinim godinama i plodnosti te ju je na prevaru izbacio iz hotelske sobe kako bi morala spavati s njim u njegovoj.

Profimedia 

Snimateljica Magdalena Gorka tražila je 2,5 milijuna dolara, a izjavila je da joj se Affleck 'mrtav pijan' usred noći uvukao u krevet, mazio je i ljubio dok je spavala, odjeven samo u donje rublje. Glumac je imao problema s alkoholom, ali je od 2013. godine potpuno trijezan.

Brie Larson nije htjela pljeskati Caseyju Afflecku na Oscarima  YouTube

Oba slučaja riješena su izvansudskim nagodbama, čiji su detalji ostali tajni, no dok jedni brane Afflecka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju surađivati ​​s glumcem ili mu odati počast.

Više fotografija para pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia 46-godišnji glumac Casey Affleck trenutno je u vezi s duplo mlađom Caylee Cowan.