NISU GA MOGLI SPASITI NI SUPRUGA NI DJECA: Otkriven uzrok smrti glazbenika koji nas je iznenada napustio

Bubnjar popularnog benda Foo Fighters, Taylor Hawkins, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti.

Profimedia

Današnji dan započeo je tužnim vijestima iz glazbenog svijeta nakon što se saznalo kako je iznenada preminuo bubnjar legendarne grupe Foo Fighters, Taylor Hawkins.

'Obitelj Foo Fightersa je uništena tragičnim i preuranjenim gubitkom našeg voljenog Taylora Hawkinsa. Njegov glazbeni duh i zarazni smijeh živjet će vječno s nama. Naša ljubav ide njegovoj ženi, djeci i obitelji i molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim nezamislivo teškim trenucima', objavili su rano jutros iz benda na Twitteru te šokirali.

Profimedia 

Beživotno tijelo glazbenika pronađeno je u hotelskoj sobi za vrijeme turneje po Južnoj Americi. Foo Fightersi su prošlog petka trebali nastupiti u glavnom gradu Kolumbije, Bogoti.

Ubrzo nakon što se saznalo za smrt talentiranog glazbenika, počeli su curiti detalji da je uzrok smrti povezan s konzumiranjem droge.

Profimedia 

Konzumacija se spominje i u službenom priopćenju, a osoblje hotela navodno je zvalo hitnu pomoć nakon što se 50-godišnji Taylor požalio na bolove u prsima. Ipak, bio je mrtav dok su liječnici stigli.

Glazbenik je često otvoreno pričao o svojoj ovisnosti o raznim opijatima i heroinu, a jednom se prilikom predozirao i završio u komi. Sa suprugom Alison bio je u braku od 2005. godine, a dobili su troje djece. Privatni život je uvijek skrivao od medija pa se o njima ne zna gotovo ništa.

Oliver ima 16 godina, Annabelle 13, a Everleigh 8 godina, a bubnjar je često isticao kako su mu oni najveća inspiracija.