BIVŠI SU JE OSTAVLJALI ZBOG SLAVNIH HRVATICA: Osvojila je i oskarovca, a iskreno priča o svojim estetskim zahvatima

Katarina Radivojević slavi 43. rođendan, a svojim ljubavnim životom, glumačkom karijerom i odličnim izgledom privlači dosta pozornosti.

Davor Puklavec/PIXSELL

Poznata srpska glumica Katarina Radivojević, koja je zbog karijere prije 10-ak godina preselila u Ameriku, danas slavi 43. rođendan.

Odigrala je niz uloga u popularnim, regionalnim serijama i filmovima, a ponekad se vraća u rodni Beograd zbog novih projekata. Katarina s godinama izgleda sve bolje i otvoreno je progovorila o estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

Profimedia 

'Ja sam tip koji ne može ništa sakriti tako da sam uvijek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste vidjeli moje roditelje... Ne bih se hvalila, ali ja sam i cijeli život vježbala. To je pomoglo mom tijelu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem trenirati dva ili tri tjedna. Tijelo pamti i uspijeva zadržati dobru formu', ispričala je prošle godine u emisiji 'Generalka'.

Pritom je naglasila da joj je fizički izgled pomogao u karijeri i smatra da bi sve javne osobe trebale biti njegovane, no ne bi smjele pretjerivati pa se previše pomlađivati. Također je pohvalila doktora zbog kojeg njezino lice odlično izgleda.

Matea Smolčić Senčar 

'Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje se mogu namrštiti jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo cijelo čelo i malo oko očiju, bore smijalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svijetle oči i škiljim pa kad se ljeto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki profesionalac i zna to napraviti na pravi način', objasnila je Radivojević.

Opovrgnula je glasine da je sređivala svoje usnice i otkrila kako su joj punije od rođenja kao što ima i prirodno velike oči, jaku vilicu i jagodice.

'Nije bilo potrebe nešto mijenjati. Razumijem djevojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi se trebalo raditi s mjerom i ne bi trebalo pretjerivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga mijenjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne u sebe. I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje. Kada biste vidjeli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po tabloidima da sam ih radila. On je ostario, ali i dalje ima ta usta', rekla je.

Profimedia 

O Katarini su se 2018. raspisali srpski mediji zbog informacije da je ošamarila producenticu serije 'Urgentni centar'. Tvrdili su da se glumica naljutila kada joj je rekla da pričeka nekoliko minuta, a ona je htjela da ju vozač odveze kući. Nakon incidenta je Katarina, prema pisanju srpskih medija, dobila otkaz.

Radivojević je to opovrgnula i rekla da je podla neistina te da je upravo u tom trenutku radila predstavu i promovirala ženska prava.

Njezin privatni život je također intrigirao javnost, a tek kasnije je priznala da je ljubila slavnog glumca Benicija del Tora (55).

Profimedia 

'Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje', komentirala je njihovu dugogodišnju vezu i prekid za srpske medije.

Katarina nije imala baš sreće u ljubavi pa je tako bila s Vidojem Ristovićem, koji ju je ostavio zbog Nikoline Pišek, a Igor Kojić je prekinuo s njom nakon nekoliko mjeseci radi Severine od koje se razveo prošle godine.