RODITELJI BOGATAŠICE IZLANULI SPOL BEBE: Uvijek je u sjeni skandalozne sestre Paris, nadmašila ju tek brakom iz hira

Nicky Hilton i njezin suprug James Rothschild trenutno čekaju svoje treće dijete, a roditelji popularne bogatašice sada su medijima otkrili spol.

Profimedia

Mlađa i manje poznata sestra skandalozne Paris Hilton, 28-godišnja Nicky, trenutno nosi svoje treće dijete. Bogata nasljednica i njezin suprug James Rothschild čekaju dječaka, barem kako su medijima otkrili njezini roditelji, Rick i Kathy Hilton.

Naime, par je nakon dodjele Oscara prisustvovao partyju Eltona Johna, a strani mediji koji su se našli tamo, upitali su par o trudnoći njihove kćeri i dobili odgovor: 'Mogu vam reći... nosi dječaka. Ona već to govori ljudima, tako da smijem reći', otkrio je Rick.

Profimedia 

'To će biti naš prvi unuk, jako smo uzbuđeni', ubacila se Kathy dodavši da je Nicky iznimno sretna.

Inače, Nicky i James zajedno su dobili dvije kćeri, 5-godišnju Lily Grace Victoriju i 4-godišnju Theodoru Marilyn, a u braku su od 2015. godine. Upoznali su se četiri godine ranije na vjenčanju Petre Ecclestone i njezinog sada već bivšeg supruga Jamesa Stunta.

Dok je Rothschildu brak s Hilton prvi, njoj zapravo nije. Naime, udala se 15. kolovoza 2004. godine za biznismena Todda Andrewa Meistera kojeg poznaje iz djetinjstva. Par je imao svadbenu ceremoniju u pola tri ujutro u Las Vegasu.

Uspjeli su dobiti poništenje braka nakon dva mjeseca i 25 dana, a kao razlog su naveli da se nikada ne viđaju zbog svojih poslovnih obaveza. Priznali su i da je vjenčanje bilo nepromišljeni potez i da su to učinili iz hira.

Više fotografija Nicky i Jamesa, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Nicky Hilton i James Rothschild su u braku od 2015. godine i imaju dvije kćeri.