PRESLATKI TRENUTAK PRINCEZE I NJENE ROĐAKINJE: Tužnu svečanost obilježili najmlađi članovi kraljevske obitelji

Princeza Charlotte i Mia Tindall bile su jedne od najmlađih članova kraljevske obitelji na jučerašnjoj komemoraciji princa Philipa i dok su napuštale događaj mogli smo ih vidjeti u slatkom trenutku.

Profimedia

Neki od najmlađih članova kraljevske obitelji jučer su na komemoraciji odali počast svom preminulom pradjedu, princu Philipu.

Među njima su bili djeca vojvode i vojvotkinje od Cambridgea,princ George i princeza Charlotte, kao i najstarija kći kraljičine unuke Zare i Mikea Tindall, Mia Tindall.

Nakon što je komemoracija u čast princa Philipa završila, Charlotte i Mia viđene su kako uživaju u slatkom trenutku dok su se ugledale.

Dok je Charlotte napuštala crkvu zajedno sa svojim roditeljima Williamom i Kate, mogla se vidjeti Zara kako pokazuje mladu princezu Miji, koja je sjedila pored nje. I dok su prolazili jedni pored drugih, Mia je mahnula rođakinji.

Youtube / Screenshot 

Charlotte, Mia i njihova braća i sestre bili su fotografirani zajedno na prijašnjim događajima, a čini se kako princ William ima blizak odnos sa svojom sestričnom Zarom.

Profimedia 

Ipak, ovo nije bio jedini slatki trenutak koji je Charlotte imala na ceremoniji. Primijećena je i kako se smiješi tatinoj rođakinji, princezi Beatrice koja je sjedila iza njih.

Mlade članove kraljevske obitelji predvodila je kraljica. Ona je na komemoraciju stigla sa svojim sinom - princom Andrewom. Odala je posljednju počast svom voljenom suprugu princu Philipu, unatoč zabrinutosti kako neće moći prisustvovati zbog zdravstvenih razloga. 

Profimedia 

Odjevena u tamnozeleni kaput, kraljica je sjedila u prvom redu, pored princa Charlesa i Camille.

Presladak trenutak između rođakinja pogledajte u videu.

Komemoracija princa Philipa  YouTube