NAJVEĆA LJUBAV GA JE OSTAVILA ZBOG SEKTE, OD TADA JOJ TRAŽI ZAMJENU? Snimljen je u prisnom trenutku s misterioznom ženom

Talijanski glazbenik Eros Ramazzoti, čini se, ima novu djevojku, a paparazzi su ih uslikali kako se ljube na ulicama grada.

Profimedia

Jedan od najuspješnijih talijanskih glazbenika, Eros Ramazzotti, već godinama svojim specifičnim glasom osvaja publiku diljem svijeta iako se nikada nije okrenuo pjevanju na engleskom jeziku.

Kroz sada već i brojne godine karijere, oduvijek se pratio i njegov ljubavni život koji je, također, prilično zanimljiv.

Naime, od 1998. do 2009. godine Eros je bio u braku s Michelle Hunziker, švicarsko-talijanskom voditeljicom s kojom je dobio i kćer Auroru. Kada se par razvodio, javilo se mnogo teorija 'zašto', a jedna od najučestalijih koja se na kraju ispostavila točnom bila je ona o Michellinoj pripadnosti sekti. Naime, Kada je Eros saznao za spornu činjenicu, bivšoj je supruzi dao ultimatum, što je značilo ili sekta ili on, a ona se ipak odlučila za prvo.

Profimedia 

O toj je temi i ona kasnije progovorila, a riječ je o zloglasnom kultu 'Ratnici svjetlosti'. 'Priča zvuči nesuvislo: Isus Krist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu htjeli ni čuti za nju pa je živjela u siromaštvu i bijedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Vjerovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima', ispričala je Michelle.

Sekta joj je u potpunosti uništila privatni život te je odvojila od obitelji i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a i njen odnos s Erosom je propao. Naime, uvjerili su se da je pjevač u prošlom životu bio taj rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna te da se zato mora što prije maknuti od njega.

Bizarno, zar ne?

Iako Eros navodno nikada nije u potpunosti prebolio Michelle za koju kažu da je bila ljubav njegovog života, sreću nakon razvoda pronašao je u srpskoj voditeljiciNini Seničar koju je upoznao dok je ona živjela i studirala u Italiji.

Profimedia 

Nakon što im je ljubav pukla, Eros je ljubio Maricu Pellegrinelli s kojom se potom i vjenčao 2014. godine. Zajedno su dobili dvoje djece, ali su se 2019. razveli. U priopćenju za javnost naveli su kako će ostati prijatelji i zajedno brinuti o djeci.

Profimedia 

Od tada, Erosa nismo mogli vidjeti s drugim ženama, sve do sada. Naime, paparazzi su ga uslikali kako na ulicama grada ljubi nepoznatu djevojku. Znači li to da je 58-godišnji talijanski miljenik ponovno zaljubljen, čini se da će vrijeme pokazati. 

Najnovije fotografije Erosa s misterioznom djevojkom, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Eros Ramazzotti ljubi novu misterioznu djevojku