PRVO POJAVLJIVANJE CHRISA ROCKA NAKON ŠAMARA: Kratko se osvrnuo na incident sa suzama u očima

Chris Rock se prvi put pojavio u javnosti nakon šamara zbog svog komičarskog nastupa koji je bio rasprodan, a fanovi su mu pružili podršku i nosili su majice koje ismijavaju Willa Smitha.

Profimedia

Chris Rock (57) prvi put se pojavio u javnosti nakon šamara Willa Smitha (53) koji je primio prošle nedjelje na dodjeli Oscara.

Komičar je nastupio u srijedu u kazalištu The Wilbur u Bostonu, a fotografi su ga snimili pri dolasku. 'Kakav je bio vaš vikend?', pitao je Chris publiku na početku, kako je izvijestio Daily Mail.

Profimedia 

Odmah je razjasnio pred 3000 fanova, od kojih su neki platili i tisuću dolara nakon incidenta da bi vidjeli njegov nastup, da se neće šaliti na račun šamara na Oscarima.

'Nemam gomilu s*anja za reći o tome pa ako ste došli zbog toga...', rekao je Rock sa suzama u očima i nakratko stao.

'Napisao sam cijeli nastup prije prošlog vikenda. Još procesuiram što se dogodilo pa ću u nekom trenutku pričati o tom s*anju. Bit će smiješno, ali sada ću ispričati neke viceve', dodao je.

Profimedia 

U drugom dijelu nastupa se osvrnuo na incident i rekao da nije razgovarao sa Smithom otkad ga je ošamario na dodjeli Oscara. 'Nisam pričao s nikim bez obzira što ste čuli', naglasio je Chris.

Kasnije je tijekom nastupa komentirao svoj život općenito i rekao da dobro ide osim nekih čudnih stvari aludirajući na incident što je nasmijalo publiku.

Neki od fanova su nosili i majice kojima su ismijavali Willa pa je pisalo: 'Kada je tvoja veza otvorena za sve, osim za šale' uz fotografiju glumca te su tako aludirali na njegov otvoreni brak.

Rock je izgledao puno bolje kad je odlazio s nastupa kada su ga snimili u autu nego kada je došao u kombiju sa zaštitarima. 

Profimedia 

Inače, s Akademije su se oglasili i otkrili da je Will odbio napustiti dodjelu Oscara nakon što je ošamario Rocka. 'Gospodin Smith je bio zamoljen da napusti ceremoniju i odbio je, ali svjesni smo da smo trebali riješiti situaciju drukčije', poručili su, kako prenosi BBC.

Članovi Akademije bi se trebali sastati 18. travnja i donijeti odluku o kazni za glumca, a mogao bi biti suspendiran ili izbačen. Jedna od voditeljica Oscara, komičarka Wanda Sykes je također progovorila o incidentu u emisiji Ellen DeGeneres.

Will Smith ošamario Chrisa Rocka  YouTube

'Chris mi je prišao na zabavi nakon dodjele i rekao: 'Jako mi je žao'. Pitala sam ga zašto se ispričava, a on je rekao: 'Ovo je trebala biti tvoja večer. Tvoja, Amyina i Reginina, sve radite odličan posao. Jako mi je žao. Sada će biti riječ samo o ovome'', otkrila je Sykes.

Dodala je kako je bilo bolesno da je Smith ostao i uživao u svojoj nagradi nakon toga što je učinio. 

Više fotografija Chrisa pogledajte u galeriji. 

Profimedia Prvo pojavljivanje Chrisa Rocka nakon šamara na Oscarima