LJUBAVNA PRIČA TATJANE I VLAHE: Ovom fotografijom su potaknuli glasine o trudnoći, a Luce se nije trebala roditi ovdje

Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović su jedan od najzgodnijih domaćih parova, a ovo je njihova ljubavna priča.

Robert Gašpert

Prošlog četvrtka je održan Elle Fashion Show, jedinstvena modna revija kojom je Elle započeo proslavu velikog jubileja.

Naime, Elle na domaćem tržištu 20 godina, a taj je okrugli rođendan obilježio, među ostalim, sinoćnjom revijom top 10 dizajnera, dosadašnjih dobitnika Elle Style Awardsa.

Na događanju su se okupile brojne poznate osobe, a među njima i jedan od najljepših domaćih parova, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić. Bivša manekenka je blistala u haljini koja je otkrivala njen trbuh, dok je glazbenik iskombinirao rastvorenu crno-bijelu košulju i crne hlače, a look je upotpunio ogrlicama i prstenjem.

Robert Gašpert 

Par je rado pozirao zajedno, a njihova ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine. Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece.

To su učinili kad su dočekali Novu godinu u jednom beogradskom noćnom klubu. Razlika od 12 godina baš nikada nije smetala paru, a onda su ubrzo krenule glasine kako čekaju svoje prvo dijete.

Instagram 

Fotografija koja je tada zapalila društvene mreže bila je ono na kojoj par pozira na fotografiji s podignutim majicama. Vlaho se pohvalio savršenim pločicama, a bivša manekenka zaobljenim trbuščićem, iako je poznata po savršeno utreniranom tijelu. Tada nisu davali nikakve službene izjave, no ubrzo je sve postalo kristalno jasno.

U listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce i to u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu. Iako je manekenka planirala roditi u privatnoj klinici u Münchenu gdje su rođeni Amber i Emanuel, njezina djeca iz braka s Ivaniševićem, do tamo nije stigla je malena odlučila požuriti. U vrijeme upoznavanja, Vlaho je bio student FER-a.

Iako su im zli jezici predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, par izgleda sve sretnije i zaljubljenije.

Par se nedavno vratio s obiteljskog odmora u Dubaiju.

Više fotografija Tatjane i Vlahe pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, Instagram Tatjana Dragović danas je u sretnoj vezi s Vlahom Arbulićem, a iza nje je propali brak s Goranom Ivaniševićem.