TIJELO KOJE SU KLESALI BOGOVI: Ni na jakom suncu nije mu se mogla naći mana, no hejteri su našli taj jedan dio...

Izabel Goulart viđena je na plažama rodnog Brazila

Profimedia

Izabel Goulart brazilska je manekenka koja osvaja svijet svojom nevjerojatnom figurom, a svijet ju je upoznao kao Victorijinu anđelicu.

Izabel ima 37 godina, no svakodnevno vježba te rigorozno pazi na prehranu, zbog čega njeno tijelo izgleda kao da su 'klesali bogovi', a čak i bez trunku photoshopa i na jakom suncu, njeno tijelo jednostavno nema manu.

Posljednjih dana, zanosna ljepotica je u rodnom Brazilu gdje je na jednoj od plaža snimala modnu kampanju u jednodijelnom, crnom badiću, čime je dokazala da se njena vladavina u modnom svijetu nastavlja.

Profimedia 

Brazil je modnom svijetu podario još neke izvanserijske ljepotice poput Alessandre Ambrosio, Adriane Lime i Gisele Bundchen, koje su još uvijek tražene unatoč tome što su u četvrtom desetljeću, godinama koje modne svijet 'ne prihvaća'.

Iako je Izabel danas jedna od najplaćenijih, nekada nije ni mogla sanjati u kojem će joj smjeru život otići. Naime, modni skaut ju je zapazio kada je kupovala s majkom u trgovini i tada je sve krenulo. Svoju vitku građu, osim svakodnevnom treningu, duguje dugogodišnjem bavljenju gimnastikom, a danas gotovo nema časopisa na čijoj se naslovnici nije pojavila.

Victorijina anđelica postala je 2006. godine, a jedna je od rijetkih čije su fotografije krasile kataloge popularnog brenda čak i u vrijeme kada ona nije bila dio njihovog tima.

U sretnoj je vezi s njemačkim nogometašem Kevinom Trappom, zajedno su od 2015., a zaruke su pale nakon tri godine veze. Još uvijek nije poznato kada će prošetati do oltara, ali izgleda da im se nimalo ne žuri.

Profimedia 

Bez obzira na nevjerojatnu ljepotu, teško je povjerovati, ali često manekenku prozivaju zbog jednog dijela tijela - stopala. Njezini su pratitelji veoma često ostavljali komentare da su nezgrapna, a je li to zaista tako ili joj zli jezici pokušavaju pronaći barem jednu manu, prosudite sami.

Fotografije fatalne manekenke, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Izabel Goulart