ŽENA KOJA 'UNIŠTAVA WILLA SMITHA': Spavala je sa sinovim prijateljem, a čudan odnos s Tupacom nazvala preživljavanjem

Jada Pinkett Smith ovih je dana ponovno glavna tema razgovora, no ne zbog svoje plemenitosti. Donosimo sve kontroverze supruge Willa Smitha.

Profimedia

Glumica i supruga Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, česta je tema razgovora, ali najčešće zbog brojnih kontroverzi s kojima ju se povezuje. Najnovija je ona koja je upravo zbog nje nastala na dodjeli Oscara zbog šamara, ali prašina se oko Jade Pinkett Smith podizala već mnogo puta.

Pitanja o njezinu odnosu s Tupacom Shakurom postavljaju se i desetljećima nakon smrti poznatog repera. I sama je priznala da ih je povezala – droga. 'Kad sam prvi put upoznala Paca, kad smo se prvi put sreli, bila sam dilerica', prisjetila se Jada u gostovanju na Sway's Universeu.

Profimedia 

'Naš odnos bio je preživljavanje', opisala je tada. Mediji su 1995. godine pisali i da je jednom prilikom platila 100.000 dolara kako bi pomogla izvući Shakura iz pritvora u kojemu je završio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

O njihovu se odnosu i danas priča, posebice zato jer njezin je suprug Will Smith priznao da je ljubomoran na pokojnog repera. 'Na početku naše veze mučio me njihov odnos', napisao je Will u svojoj autobiografiji objašnjavajući da, 'iako nikada nisu bili intimni, njihova ljubav jedno prema drugome je legendarna.'

Profimedia 

Smithove se povezivalo i sa scijentologijom. Američka glumica Leah Remini ustvrdila je prije pet godina u intervjuu za The Daily Beast da je Jada članica scijentološke crkve Rona Hubbarda. 'Willa nikada tamo nisam vidjela, ali Jadu jesam', rekla je tada Remini.

Par je 2008. godine osnovao i osnovnu školu 'New Village Leadership Academy', a nakon što je škola propala, jedan do bivših profesora kazao je da su učenike podučavali na temelju udžbenika iz scijentologije.

Jada i Will našli su više puta na udaru kritika zbog načina na koji odgajaju svoju djecu. Prašina se podigla 2014. godine kada su objavljene fotografije na kojima njihova, tada 13-godišnja, kćerka Willow pozira sa sedam godina starijim Moisesom Ariasom, bez majice. Jada se tada branila riječima 'da nema ničeg seksualnog u toj slici ili toj situaciji'.

'Nisam konvencionalni roditelj, na što sam jako ponosna', rekla je tada u svoju obranu, objašnjavajući da su Smithovi vrlo otvoreni po pitanju raznih tema.

Da je nekonvencionalni roditelj, Jada je dokazala i kada je imala aferu sa sinovim prijateljem i reperom Augustom Alsinom. Reper je otkrio da su u kratkoj vezi bili 2015. godine, dok su Jada i Will živjeli odvojeno. On je tada imao 22 godine, a glumica 43.

Profimedia 

Nakon tog otkrića, Jada Pinkett Smith sjela je s Willom Smithom za famozni crveni stol u svojoj emisiji 'The Red Table Talk' i priznala joj je 'bilo potrebno neko ozdravljenje'.

Smith je podijelio svoju stranu priče i zanijekao da je ikada dao svoj blagoslov za vezu s mladim reperom, kao što je Alsin tvrdio. Snimka tog razgovora ubrzo je postala viralna, kao i snimka Jadeine reakcije nakon što je njezin suprug na dodjeli Oscara ošamario komičara Chrisa Rocka jer se našalio na račun njezine alopecije. 

Will Smith pljusnuo šamar Chrisu Rocku  YouTube

Jadi je fizički napad na komičara bio smiješan, a suprugu je i zapljeskala.

Više fotografija kontroverzne glumice i njezina supruga pogledajte u galeriji.