DANIJELA MARTINOVIĆ JE NEZAUSTAVLJIVA: Najavila je tajanstvenu novost i otkrila što je tjera naprijed

Danijela Martinović najavila je novi projekt.

Facebook

Pjevačici Danijeli Martinović u posljednje vrijeme ide od ruke sve čega se primi, a životno zadovoljstvo odrazilo se i na njen izgled pa joj obožavatelji uz gotovo svaku fotografiju koju objavi na Instagramu ostavljaju brojne komplimente.

Danijela se svojim mladolikim izgledom koji dobiva brojne pohvale istaknula i na novoj fotografiji na kojoj pozira sa širokim osmjehom, zamotana u meki kaput.

Uz fotografiju je objavila i poruku kojom je zaitrigirala pratitelje najavivši novi projekt. Nije otkrila o čemu se radi, no otkrila je da je sretna usprkos umoru od napornog snimanja.

‘Kad radiš ono što voliš, s ljudima koje voliš, onda je tu osmjeh na licu i nakon nekoliko sati snimanja... Uskoro nešto divnooooo...’, napisala je uz fotografiju.

‘Lijepa si kao anđeo’, ‘Samo dobra osoba to može napisati, bog te blagoslovio’, ‘Slatkica’, ‘Danijela super si i draga si čisto’, pisali su joj vjerni obožavatelji.

Podsjećamo, na nedavnom predstavljanju profesionalne kozmetika Ingrid Millet Paris privukla posebnu pozornost kad se pojavila sa svojom sestrom Izabelom.

Privatna fotografija 

Predivne Splićanke nisu skidale osmijehe s lica. Danijela je odjenula dugu, tamnoplavu haljinu i crni remen koju je iskombinirala na bijele štikle. Međutim, Izabela je odabrala casual izdanje. Bijela pamučna majica i crne hlače bili su njen odabir, a cijeli dojam podigla je sa svjetlucavim sakoom.

Da je jako vezana za svoju sestru iza koje su teški dani borbe s rakom limfnih žlijezda, Danijela ne krije.

Nakon koncerta koji je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održala u ožujku ove godine, Danijela je za Story.hr otkrila da je bila posebno sretna što ju je došla podržati i mlađa sestra.

Mario Poje 

‘Neopisivi osjećaj je bio vidjeti u najljepšim trenutcima koncerta moju malu djevojčicu uz mene, jer ona će zauvijek ostati moja mala seka. Moja obitelj cijeli mi je život najveća podrška i kad fizički nisu tu, oni su uz mene’, rekla nam je Danijela.

Tom nam je prilikom otkrila i nešto o svojim budućim planovima, ali o tome kakav odnos ima prema svom poslu.

Nikad nisam doživljavala da radim projekte. Moj život su pjevanje, pisanje i stvaranje. Upravo ulazim u studio i snimam dvije nove pjesme koje ću uskoro predstaviti javnosti. Koncertnu bajku 'Otvoreno srce' dovest ćemo u mnoge gradove, a moja želja je da prvi sljedeći bude u mom Splitu. Pišem i zadnja poglavlja svoje prve knjige. Svakim danom rađaju se nove ideje, a njihova realizacija iznimno me raduje i ispunjava’, rekla je pjevačica.

Još Danijelinih fotografija pogledajte u galeriji: 

Instagram, Facebook Danijela Martinović nedavno je održala koncert u Lisinskom