'NE SMETA MI MALO ŠKEMBICE': Lana Jurčević otkrila da je zadovoljna svojim tijelom, a fanove je pitala za savjet

Pjevačica Lana Jurčević ponosno nosi 'višak kilograma' i na društvenim mrežama promiče pozitivnu sliku žena o vlastitom tijelu, bez obzira na broj kilograma.

Instagram

Pjevačica Lana Jurčević na društvenim mrežama promiče pozitivnu sliku o ženskom tijelu, bez obzira na broj kilograma. Da je zadovoljna svojim tijelom, na račun kojeg je posljednjih godinu dana dobivala i oštre kritike, pokazala je još jednom na Instagramu u objavu u kojoj se našalila na svoj račun.

'Kad gledam neke stare snimke, eeee ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… I iskreno, ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… da mi kosti i mišići ne zakržljaju. Treba koncerte još odskakati (hrpu, nadam se) i tko zna što još', napisala je i pitala pratitelje imaju li prijedloge za dobre aktivnosti i treninge.

Brojni fanovi podržali su njezin pozitivan stav. 'Top si i batali priče', 'Baš u zadnje vrijeme zračiš nekom pozitivom, samouvjerenošću, smirenošću... Svaka čast, Lana', 'Ti si uvijek bila savršena', neki su od komentara Laninih pratitelja.

Ipak, nisu svi oduševljeni njezinim kilogramima. Zbog toga se žestoko sukobila s Nevenom Ciganovićem koji je, nakon dodjele Porina krajem prošle godine, nemilosrdno komentirao da pjevačica izgleda grozno te da joj karantena zbog korone očito ne čini dobro.

Lana mu tada nije ostala dužna, a sve je rezultiralo njezinim udruživanjem s najpoznatijim hrvatskim plus size modelom Lucijiom Lugomer.

Robert Gašpert 

'Ja vidim ovdje jedan veliki problem, a to je da se još više trebamo držati skupa i podržavati jedna drugu! Usput, primijetila sam da bi bilo dobro da napravim i pregled sluha, obzirom da više ne čujem tuđa mišljenja', napisala je Lucija tada u jednoj Instagram objavi te, kao i Lana, pokazala Cigiju srednji prst.

'Draga Lucija, potpuno razumijem da si ti naše komentare shvatila osobno jer si ti svoje ime izgradila na tih nekoliko desetina kila više i ja to skroz poštujem, kao što poštujem sve druge različitosti', poručio joj je Cigi tada i započeo rat.

Na stranu dama stale su i brojne druge poznate i manje poznate Hrvatice.

Instagram Lana Jurčević promiče body positivity